NerVous Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam.! Przy wymianie łączników stab. jakieś specjalne instrukcje? Wymienić,opuścić,przebujać,dokręcić ?
horny devil Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miron co ty kombinujesz? Czyżby kombiak?? Chyba mi wspomaganie mówi papa. W knurowie pompa zawyła w zbiorniczku tylko piana :doh:
neimaD Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
Majkel Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e Damian, kupiłeś te Mirkowe rotory?
gregory Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Niektórzy upalacze tak kończą: BMW M5 "NeedForDrive.com" LAST ILLEGAL Street Racing and Drift, Driver - Giorgi Tevzadze - YouTube R.I.P.: In honor of Giorgi Tevzadze ( M5 e34 Georgian Street-Drifter ) - YouTube
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 Miron co ty kombinujesz? Czyżby kombiak??Chyba mi wspomaganie mówi papa. W knurowie pompa zawyła w zbiorniczku tylko piana :doh: nic nie kombinuję - kto Ci da 95 tyś za B8 ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e Damian, kupiłeś te Mirkowe rotory? nie kupił - chyba szuka orginałów - ja bym w życiu nie dał 7000zł za logo audi na feldze
Majkel Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e Damian, kupiłeś te Mirkowe rotory? nie kupił - chyba szuka orginałów - ja bym w życiu nie dał 7000zł za logo audi na feldze każdy robi jak uważa, dla jednego ma tylko wyglądać a drugi woli mieć ori ale za tą cene jaką Damianowi zaproponowałeś nawet bym się nie zastanawiał... Miron a ten Twój koleś, od którego felgi kupujesz ma tylko jakieś konkretne modele, czy mozna też u niego zamówić jakiś wzór?
horny devil Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Miron co ty kombinujesz? Czyżby kombiak??Chyba mi wspomaganie mówi papa. W knurowie pompa zawyła w zbiorniczku tylko piana :doh: nic nie kombinuję - kto Ci da 95 tyś za B8 ---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e Damian, kupiłeś te Mirkowe rotory? nie kupił - chyba szuka orginałów - ja bym w życiu nie dał 7000zł za logo audi na feldze No za twoje mozna dac w ciemno. Jak możesz wrzuć jeszcze raz linka do tego gościa od felg bo chodz mi po glowie cos
neimaD Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oczywiście cena była zaje fajna ale cały czas w głowie siedzi mi coś innego :-) Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
Majkel Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oczywiście cena była zaje fajna ale cały czas w głowie siedzi mi coś innego :-)Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e chwal no się nad jakim wzorem jeszcze myślisz?
miron78 Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 spoko neimaD - coś tam pewnie ciekawego Ci się trafi ja dziś robiłem fotki felg i będę wystawiał moje i ośkowe na forum Horny ja z nim cały czas współpracuję więc jak coś potrzebne to pisz
SebaMC Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Chyba mi wspomaganie mówi papa. W knurowie pompa zawyła w zbiorniczku tylko piana :doh: Zobacz czy maglownica nie pluje, u mnie było to samo, zatarta maglo i zaczęła puszczać płyn, radzę nie jeździć bo i pompa może pierdnąć.
neimaD Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oczywiście cena była zaje fajna ale cały czas w głowie siedzi mi coś innego :-)Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e chwal no się nad jakim wzorem jeszcze myślisz? Myślę nad niche 137 albo stance 6 Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e
Majkel Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oczywiście cena była zaje fajna ale cały czas w głowie siedzi mi coś innego :-)Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e chwal no się nad jakim wzorem jeszcze myślisz? Myślę nad niche 137 albo stance 6 Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e oba modele ciekawe, więc co byś nie wybrał powinno być
Mario22 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oczywiście cena była zaje fajna ale cały czas w głowie siedzi mi coś innego :-)Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e chwal no się nad jakim wzorem jeszcze myślisz? Myślę nad niche 137 albo stance 6 Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e oba modele ciekawe, więc co byś nie wybrał powinno być Oba ciekawe ale z tych dwóch wybrał bym stance 6 i nawet bym chwili nie pomyślał o rotorach mając do wyboru te dwa modele które podałeś Pucek coś takiego potrzeba Tobie jak już masz zamiar kase ładować w felgi bo to co ostatnio na spocie przykładałeś to było tak samo popularne i oklepane jak te co masz więc bez sensu taka zmiana a to nie w Twoim stylu więc albo kase se zostaw i zostaw tak jak jest teraz albo koszty i zmiana na coś mało popularnego tym bardziej że mówiłeś żę będziesz wkładać gwinta Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
SebaMC Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Oczywiście cena była zaje fajna ale cały czas w głowie siedzi mi coś innego :-)Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e chwal no się nad jakim wzorem jeszcze myślisz? Myślę nad niche 137 albo stance 6 Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e oba modele ciekawe, więc co byś nie wybrał powinno być Oba ciekawe ale z tych dwóch wybrał bym stance 6 http://img.tapatalk.com/d/13/11/18/gedypybu.jpg Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
egon47 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 dzieki Tomasz za Logi :notworthy:
Rekomendowane odpowiedzi