Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
aaa i jutro może oddam w hultaju kaczkę w zamian za radio z kamerą cofania (ale wartość :polew::polew:)

o taką:

http://bi.gazeta.pl/im/6/11225/z11225106Q.jpg

Chętnie go pooglądam live.. ;) ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote...

Podglądowy przykład

http://otomoto.pl/C31495383.html?output=web

Albo taka...

http://otomoto.pl/C31109456.html?output=web

:D

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
aaa i jutro może oddam w hultaju kaczkę w zamian za radio z kamerą cofania (ale wartość :polew::polew:)

o taką:

Chętnie go pooglądam live.. ;) ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote

Fieste też przymierzaliśmy. Niestety jest dość niewygodna. Ciasna na szerokość. Najładniejsze 3 drzwiowe z pakietem spojlerów i to skrzydło i dyfuzor rodem z WRC. Względy praktyczne przesądziły.

P.S. Co do przeglądów w hultaj pierwszy po roku lub 20kkm 400zł drugi 700zł kolejne w tych granicach tak że jeśli tyle średnio-rocznie będzie nas kosztować to będziemy happy bo ceny przeglądów uwzględniają części już. W ka tylko w zeszłym miesiącu wpakowaliśmy 1kzł

Opublikowano

o taką:

Chętnie go pooglądam live.. ;) ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote

Fieste też przymierzaliśmy. Niestety jest dość niewygodna. Ciasna na szerokość. Najładniejsze 3 drzwiowe z pakietem spojlerów i to skrzydło i dyfuzor rodem z WRC. Względy praktyczne przesądziły.

P.S. Co do przeglądów w hultaj pierwszy po roku lub 20kkm 400zł drugi 700zł kolejne w tych granicach tak że jeśli tyle średnio-rocznie będzie nas kosztować to będziemy happy bo ceny przeglądów uwzględniają części już. W ka tylko w zeszłym miesiącu wpakowaliśmy 1kzł

No tak fiesta bajerancko jest git z tymi spojlerkami... oblukamy na żywo ... a kolor masz ciemny ?

Opublikowano

o taką:

Chętnie go pooglądam live.. ;) ostatnio mam styczność z nową fiestą ale bez ecoboosta i tez jest ciekawa ale to już 42 tys za nówke ale biała plus czarne szyby robi robote...

Podglądowy przykład

Ford Fiesta 41000.00 PLN. Nowy Targ - otoMoto.pl

Albo taka...

Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl

Te są w pyte. I ten gril przedliftowy bo polift to już średnio się prezentuje :

Ford Fiesta 32600.00 PLN. Bieruń - otoMoto.pl

---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ----------

To jest dokłdnie ten samochód ze zdjęcia tylko bez bagaja na dachu ;)

Chodzi mi po głowie by go zaraz okleić folią np błękitny mat a słupki i dach zostawić czarne

Opublikowano

o taką:

Podglądowy przykład

Ford Fiesta 41000.00 PLN. Nowy Targ - otoMoto.pl

Albo taka...

Ford Fiesta 66900.00 PLN. OLSZTYN - otoMoto.pl

Te są w pyte. I ten gril przedliftowy bo polift to już średnio się prezentuje :

Ford Fiesta 32600.00 PLN. Bieruń - otoMoto.pl

---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:54 ----------

To jest dokłdnie ten samochód ze zdjęcia tylko bez bagaja na dachu ;)

Chodzi mi po głowie by go zaraz okleić folią np błękitny mat a słupki i dach zostawić czarne

Pomysł i wizja ciekawa tylko oklejenie folią pewnie kolejne 4 tys pln

Opublikowano

Ta jest dojebana :slina:

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

Piotrek, co by nie było, to masz nówkę i nic przez jakiś czas Cię nie obchodzi. Trzy razy już w życiu odbierałem auto w salonie i za każdym razem był ten dreszczyk emocji :naughty:

Opublikowano
:hi::hi:

---------- Post dopisany at 06:34 ---------- Poprzedni post napisany at 06:32 ----------

Horny, budujesz napięcie jakie co miesiąc doświadcza Sasha Gray przed okresem :grin: "co z tego będzie..." :polew:

No nie często się zdarza taka sytuacja :P

Bardziej przypuszczam że padniecie ze śmiechu ;D

Wrzuć jakiś fragment, element wozidła to sobie puzzle zrobimy :naughty::grin:

Dobry :hi:

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ----------

Maniek, chyba Ci tylko tego brakowało, tak?

Zderzak Audi A4 B6 S-Line PDC (3901186716) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Już pochytane :decayed::wink:

czołem ekipa :hi:

tak jak Pucek napisał - już pochytane :decayed::naughty: z jego pomocą zderzak powinien być już w tym tygodniu na Śląsku :wink:

Dzięki za czujność Panowie :oklasky::notworthy:

Teraz pomału trza szukać jakiegoś lakiernika, możecie kogoś dobrego i sumiennego polecić?

ps. Diman - Ty mi prosze żadnego tam lakiernika nie polecaj bo nie moge sobie pozwolić żeby od marca do listopada być bez auta albo jeździć bez zderzaków :decayed::grin::grin::grin:

Opublikowano

:hi:

Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Teraz pomału trza szukać jakiegoś lakiernika, możecie kogoś dobrego i sumiennego polecić?

Mam jednego fachowca w Bojkowie, bardzo dobry i stosunkowo tani :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 02:10 ---------- Poprzedni post napisany at 02:08 ----------

Piotrek, co by nie było, to masz nówkę i nic przez jakiś czas Cię nie obchodzi. Trzy razy już w życiu odbierałem auto w salonie i za każdym razem był ten dreszczyk emocji :naughty:

Ja raz ale nie swoje. I byl to kiszkaj za dobra stowke. :hi:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

No chyba że się ma pecha i trafi się na bubel z fabryki niestety teraz to wszystko idzie na ilość a jakość ... jakoś to bedzię :facepalm:

Coś wiem na ten temat :decayed:

Opublikowano

No chyba że się ma pecha i trafi się na bubel z fabryki niestety teraz to wszystko idzie na ilość a jakość ... jakoś to bedzię :facepalm:

Coś wiem na ten temat :decayed:

No to zawsze jest loteria. Ja się zastanawiam czy nie zabrać ze sobą na odbiór czujnika lakieru

Opublikowano

za tą kasę masz weekend z młodą w górach............................:whistling:...i bzykania od groma.............szkoada kapuchy na takie cuda.....:grin:

Opublikowano

za tą kasę masz weekend z młodą w górach............................:whistling:...i bzykania od groma.............szkoada kapuchy na takie cuda.....:grin:

Arturo jak doradzi to od serca :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.