Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak - od początku tak planowałem - i Majki też

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:kox:

Musimy kiedyś też taką wyprawę zapodać za***isty pomysł:kox:

Opublikowano

:kox:

za***isty event :slina::slina::slina:

Opublikowano
  • Autor

gruba impreza i grube fury - aczkolwiek jedno na filmiku mnie raziło i wiało polskim kierowcą

Nie chodzi mi o to że mając takie furacze powinno się jechac 70km/h - te prędkości ponad 300km/h jak najbardziej rozumiem - ale wyprzedanie na zakręcie, jazda na trzeciego i kilka innych sytuacji - takie coś - na takiej imprezie nie powinno mieć miejsca i jest to oczywiście wizytówka polskiego króla szos.

I trudno jeżeli takie coś widze w BMW za 9 tyś zł - ale przy takich furach, takich mocach i takiej imprezie można by sobie podarować - tym bardziej że jak było widać mieli miejsca przygotoane do tego żeby poszaleć czy się wyżyć.

Na drodze publicznej wielkie kozaczenie - a jak mieli zamkniętą górską drogę to jakoś każdy potulny jak baranek jechał i ze strachu jakoś bokamia nie latali - bo szkoda fury i brak pewności swoich umiejętności.

Ale w polsce - na zakazie, zakręcie, na trzeciego to Bogowie

wiem, wiem - może troszkę przesadzam- ale na tak ekskluzywnej imprezie uważam tego być nie musiało

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

Ps. a sama impreza i filmik mistrzostwo świata

Opublikowano
gruba impreza i grube fury - aczkolwiek jedno na filmiku mnie raziło i wiało polskim kierowcą

Nie chodzi mi o to że mając takie furacze powinno się jechac 70km/h - te prędkości ponad 300km/h jak najbardziej rozumiem - ale wyprzedanie na zakręcie, jazda na trzeciego i kilka innych sytuacji - takie coś - na takiej imprezie nie powinno mieć miejsca i jest to oczywiście wizytówka polskiego króla szos.

I trudno jeżeli takie coś widze w BMW za 9 tyś zł - ale przy takich furach, takich mocach i takiej imprezie można by sobie podarować - tym bardziej że jak było widać mieli miejsca przygotoane do tego żeby poszaleć czy się wyżyć.

Na drodze publicznej wielkie kozaczenie - a jak mieli zamkniętą górską drogę to jakoś każdy potulny jak baranek jechał i ze strachu jakoś bokamia nie latali - bo szkoda fury i brak pewności swoich umiejętności.

Ale w polsce - na zakazie, zakręcie, na trzeciego to Bogowie

wiem, wiem - może troszkę przesadzam- ale na tak ekskluzywnej imprezie uważam tego być nie musiało

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

Ps. a sama impreza i filmik mistrzostwo świata

Zapisz się na ten rok, S4 też pewnie będzie :wink:

Opublikowano
  • Autor

:grin:

a co ja niby miał bym tam tym moim dieslem robić :decayed:

Chyba bym se na szybę wykres samego niutona przykleił - ten paramert może zbytnio by od innych nie odbiegał :grin:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

Szymeniu - nudne były by takie imprezy gdby miały takie auta się tam wybierać

Opublikowano

Chyba bym se na szybę wykres samego niutona przykleił - ten paramert może zbytnio by od innych nie odbiegał :grin:

---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ----------

Wygląd też się liczy a autko masz gustowne :decayed:

A poza tym najważniejsi są ludzie którzy tworzą klimat :wink: patrz BT, spoty itp

Opublikowano
  • Autor

dzięki - ale nie skorzystam - nudził bym się na takiej imprezie - oni pewnie co chwila stają i tankują a mi by się nudziło :grin:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

w takim razie zaczekam aż ktoś zorganizuje taką imprezę dla gustownych aut :grin:

Opublikowano
dzięki - ale nie skorzystam - nudził bym się na takiej imprezie - oni pewnie co chwila stają i tankują a mi by się nudziło :grin:

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ----------

w takim razie zaczekam aż ktoś zorganizuje taką imprezę dla gustownych aut :grin:

Już jest 28 marca :decayed: możemy zmontować dobry film :grin:

Opublikowano
  • Autor

A poza tym najważniejsi są ludzie którzy tworzą klimat :wink: patrz BT, spoty itp

Szymeniu z całym szacunkiem - ale co do klimatu to miał bym delikatne obawy

Nie mówię że tak musi być - ale obawiał bym się że tacy z szarakiem w dieslu mogli nie chcieć mieć za dużo wspólnego

Bukowina i forum to co innego - jak zauważyłeś nie specjalnie zwracamy uwagę i ma to znaczenie czy ktoś przyjechał furą za 9 czy 109 tyś zł (przynajmniej nie czuć tego w rozmowach czy relacjach) - na takich imprezach to inna liga i inni ludzie - ludzie sukcesu w większości wypadków a tacy nie specjalnie akceptują przeciętnego kowalskiego

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

I nie wrzucam oczywiście wszystkich do jednego worka - i nie każdy musi się do nich zaliczać - ale prawdopodobieństwo takiej grupy ludzi na takich imprezach jest znacznie wyższe niż na takich ogólnodostępnych jak znane z BT

Ps. co nie znaczy że nie chciał bym na taką pojechać :decayed:

Opublikowano

Audi sie popsuło i Gt-R :D

Opublikowano

Szymeniu z całym szacunkiem - ale co do klimatu to miał bym delikatne obawy

Nie mówię że tak musi być - ale obawiał bym się że tacy z szarakiem w dieslu mogli nie chcieć mieć za dużo wspólnego

Bukowina i forum to co innego - jak zauważyłeś nie specjalnie zwracamy uwagę i ma to znaczenie czy ktoś przyjechał furą za 9 czy 109 tyś zł (przynajmniej nie czuć tego w rozmowach czy relacjach) - na takich imprezach to inna liga i inni ludzie - ludzie sukcesu w większości wypadków a tacy nie specjalnie akceptują przeciętnego kowalskiego

---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ----------

I nie wrzucam oczywiście wszystkich do jednego worka - i nie każdy musi się do nich zaliczać - ale prawdopodobieństwo takiej grupy ludzi na takich imprezach jest znacznie wyższe niż na takich ogólnodostępnych jak znane z BT

Ps. co nie znaczy że nie chciał bym na taką pojechać :decayed:

Dlatego jadę do BT :decayed:

Kiedyś Ci opowiem, zresztą sam pewnie wiesz o tych ludziach sukcesu "że wszystko byłoby pięknie gdyby ku... nie te raty" także spoko. Lepiej być szarakiem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak się na taką imprezę zapiszesz to daj znać - mogę pojechać jako pasażer.

Powiemy że mam RS6 C7 ale oddałem na program :grin:

Opublikowano

Koszty takiej imprezy to też inna sprawa... nie wystarczy mieć dobre auto ...

Opublikowano
:hi:

Gdzie kupiłes uchwyt na telefon:wink:

---------- Post dopisany at 17:34 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.

Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe :wink:

Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach :whistling:

ile za taki rozrzad do 1.9TDI :wink:

myślę, że za całość ok 1200zl

Opublikowano

Zapraszam jak coś i tak pewnie sam bym jechał więc na fotel pasażera zapraszam a jak coś to za kierę również :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dlatego koleś ze śląska w mustangu za 50 tyś zł mega mnie zaskoczył

Choć jak dla mnie to takie S4/S5 to też chyba troch za mało żeby tam z podniesioną głową chodzić

---------- Post dopisany at 23:08 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ----------

Zapraszam jak coś i tak pewnie sam bym jechał więc na fotel pasażera zapraszam a jak coś to za kierę również :decayed:

:thumbup1:

Tylko daj znać z wyprzedzeniem bo jakieś drobne do kieszeni trzeba zabrać a jak wiesz hipoteki w 2 dni sie nie da załatwić :grin:

Opublikowano
Pany, jakby kto chciał zrobić np rozrząd w ASO, to kontakt na PW.

Cena podobna do tych w normalnym/nieautoryzowanym warsztacie, a myślę, że korzyści większe :wink:

Postaram się na dniach zrobić cennik do najpopularniejszych motorów w naszych autach :whistling:

od lutego ma wejść jakaś promocja na zrobienie rozrządu w ASO, wstrzymam się z cennikiem dla Was te kilka dni, zobaczymy co to będzie :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.