krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 chociaż dało by radę się strzelać a potem wpaść całą ekipą do keżora, za daleko nie ma, ale wiesz jak to było na urodzinach, każdy był mokry i w ogóle... mi to tam jest jedno, ale trzeba popytać o zdanie innych W chorzowie jest cywilizacja i woda ... Zawsze tez sie mozna przebrac To by bylo wporzo i napewno kezor by sie uceiszyl ( widze ile serca wklada w ten klub) Dobra czyli ustalone że po paintballu wszyscy idziemy się myć po kolei do Krola a potem jedziemy do Keżora dobrze, ze nie chcesz grupowo... :polew: Chodziło mi o to, ze na paintballu jest woda, ale możecie wpaść szpan na maks jak pod blokiem u mnie zaparkuje 20 a4 Mam nawet suane na chacie
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 noo i wszystko pasi, aha to jak już tak się zadeklarowałeś królu, to nie zapomnij nam wyprać majtek
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 noo i wszystko pasi, aha to jak już tak się zadeklarowałeś królu, to nie zapomnij nam wyprać majtek Cos jeszcze?
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 patrzcie, ma saunę a na skrzynie i sprzęgło to puszki zbiera... o Majk i Dimek nadrabiają [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 23:01_________________________________________________nie no, kup z 8 kilo śląskiej albo grillowej, kup tez ketchup i musztarde, chleb załatwia keżor
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 patrzcie, ma saunę a na skrzynie i sprzęgło to puszki zbiera... o Majk i Dimek nadrabiają [br]Dopisany: 02 Sierpień 2009, 23:01_________________________________________________nie no, kup z 8 kilo śląskiej albo grillowej, kup tez ketchup i musztarde, chleb załatwia keżor uffff dobrze ze chociaż browarów nie muszę kupować
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 browar będzie jak dacie rady naspamować tyle ile trzeba
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Krolu jak to nie grupowo myślałem że ja i ty razem......... ;( :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Krolu jak to nie grupowo myślałem że ja i ty razem......... ;( :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: To chyba pod jakiś paragraf podchodzi... juz wiem dlaczego ostatnio tak chetnie mnie swoim quattro przwiozles...
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Krolu jak to nie grupowo myślałem że ja i ty razem......... ;( :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: To chyba pod jakiś paragraf podchodzi... juz wiem dlaczego ostatnio tak chetnie mnie swoim quattro przwiozles... No wiesz co ja myślałem że ty się od razu zorientowałeś co i jak
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ale jaki temacior? przecież o normalnych sprawach sobie piszemy...
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Krolu jak to nie grupowo myślałem że ja i ty razem......... ;( :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: To chyba pod jakiś paragraf podchodzi... juz wiem dlaczego ostatnio tak chetnie mnie swoim quattro przwiozles... No wiesz co ja myślałem że ty się od razu zorientowałeś co i jak JA POCZEKAM NA MISTRZA CIĘTEJ RIPOSTY ŻEBY SIĘ DO CIEBE USTOSUNKOWAL ... TYM CZASEM ZIGNORUJE TWOJE WIADOMOSCI ...
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 siemacie nadrobilem ale i tak po ostatnich wypowiedziach
krolu Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 siemacie nadrobilem ale i tak po ostatnich wypowiedziach Jakich ???? Bo ja nie czytałem :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Krolu jak to nie grupowo myślałem że ja i ty razem......... ;( :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: To chyba pod jakiś paragraf podchodzi... juz wiem dlaczego ostatnio tak chetnie mnie swoim quattro przwiozles... No wiesz co ja myślałem że ty się od razu zorientowałeś co i jak JA POCZEKAM NA MISTRZA CIĘTEJ RIPOSTY ŻEBY SIĘ DO CIEBE USTOSUNKOWAL ... TYM CZASEM ZIGNORUJE TWOJE WIADOMOSCI ... Nie Krolu nie rób mi tego ;( przecież mam taki fajny kolorek nicku teraz
diman Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 o ubieraniu sie w moje ulubione ciuchy robocze
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 ej no Dimek, tak Ci do twarzy w tej czapce z pumy lepsze to niż różowe ciuszki...
Rekomendowane odpowiedzi