Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No pewnie... c**jnia totalna już więcej tam nie jadę Czyli nie mam czego żałować... Dokładnie No pewnie... c**jnia totalna już więcej tam nie jadę :facepalm::facepalm: f*ck! ...i tak żałuje.... Oj tam oj tam... jakoś to przeżyjemy
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No to pyrsk po ciężkiej podróży Oj tak ja już dopijam trzecie i jakoś dalej mam ochotę... co te zloty robią z ludźmi
A4-Tomek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No to pyrsk po ciężkiej podróży Oj tak ja już dopijam trzecie i jakoś dalej mam ochotę... co te zloty robią z ludźmi Ja piernicze ja dopiero pierwsze otworzyłem alkon :grin:
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No to pyrsk po ciężkiej podróży Oj tak ja już dopijam trzecie i jakoś dalej mam ochotę... co te zloty robią z ludźmi Ja piernicze ja dopiero pierwsze otworzyłem alkon :grin: Jaki alkon, jaki alkon jakoś fajnie wchodzą A najlepsze jest to że teraz uświadomiłem sobie że musiałbym jechać do sklepu jakieś zakupy zrobić ale zaraz przypomniało mi się "pier**le nie jadę"
A4-Tomek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No to pyrsk po ciężkiej podróży Oj tak ja już dopijam trzecie i jakoś dalej mam ochotę... co te zloty robią z ludźmi Ja piernicze ja dopiero pierwsze otworzyłem alkon :grin: Jaki alkon, jaki alkon jakoś fajnie wchodzą A najlepsze jest to że teraz uświadomiłem sobie że musiałbym jechać do sklepu jakieś zakupy zrobić ale zaraz przypomniało mi się "pier**le nie jadę" :grin: ale co do koszulek z napisem "pier**lę nie jadę" to trzeba będzię pochytać na następną BT :naughty:
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No to pyrsk po ciężkiej podróży Oj tak ja już dopijam trzecie i jakoś dalej mam ochotę... co te zloty robią z ludźmi Ja piernicze ja dopiero pierwsze otworzyłem alkon :grin: Jaki alkon, jaki alkon jakoś fajnie wchodzą A najlepsze jest to że teraz uświadomiłem sobie że musiałbym jechać do sklepu jakieś zakupy zrobić ale zaraz przypomniało mi się "pier**le nie jadę" :grin: ale co do koszulek z napisem "pier**lę nie jadę" to trzeba będzię pochytać na następną BT :naughty: Wszystko da się zrobić
A4-Tomek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No to pyrsk po ciężkiej podróży Oj tak ja już dopijam trzecie i jakoś dalej mam ochotę... co te zloty robią z ludźmi Ja piernicze ja dopiero pierwsze otworzyłem alkon :grin: Jaki alkon, jaki alkon jakoś fajnie wchodzą A najlepsze jest to że teraz uświadomiłem sobie że musiałbym jechać do sklepu jakieś zakupy zrobić ale zaraz przypomniało mi się "pier**le nie jadę" :grin: ale co do koszulek z napisem "pier**lę nie jadę" to trzeba będzię pochytać na następną BT :naughty: Wszystko da się zrobić Koniecznie trzeba jakiś fajny projekt nadruku zrobić
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Na projektowaniu się nie znam... pochytaj projekt a ja się zajmę resztą ---------- Post dopisany at 15:17 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- Ej ciekawe co z Tomkiem bo na forum go jeszcze nie widziałem
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 trochę spokoju Mały śpi Czyli możesz spokojnie a potem a na koniec
A4-Tomek Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 No patrzcie wystarczyło że Guru pojechał do BT i zaczął się udzielać w wątku a nie tylko czytał chyłkiem co się dzieje :decayed:
diman Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 trochę spokoju Mały śpi Czyli możesz spokojnie a potem a na koniec na razie nie piję aż do zatoru
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 trochę spokoju Mały śpi Czyli możesz spokojnie a potem a na koniec na razie nie piję aż do zatoru ---------- Post dopisany at 15:31 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ---------- No patrzcie wystarczyło że Guru pojechał do BT i zaczął się udzielać w wątku a nie tylko czytał chyłkiem co się dzieje :decayed: Oj tam zaraz chyłkiem jak bym czytał chyłkiem to bym siedział na niewidoku Poza tym jak bym teraz po bukowinie się nie odzywał to byście mnie zlinczowali
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 trochę spokoju Mały śpi Czyli możesz spokojnie a potem a na koniec na razie nie piję aż do zatoru tiaaa...yhyy...
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ej ciekawe co z Tomkiem bo na forum go jeszcze nie widziałem Żyję, żyję, nie wiem jeszcze jak długo ale żyję ---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- Po Bukowinie
miron78 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki całej Śląskiej ekipie za kolejną wspólną wypaśną imprezę - kolejna już za 2 miesiące Ps. Guru a Ty już nie pisz nic dzisiaj bo już najeb...łeś więcej postów niż w ostatnim całym roku
Rekomendowane odpowiedzi