szymeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 siema Panowie, będzie ktoś w piątek ?
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 .... ---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- Nie zasnę / nie będę chrapał
SebolA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bry:hi:Zjawię się w Piątek. P.S. Weźcie lodówkę na spota w Piątek......
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bry:hi:Zjawię się w Piątek.P.S. Weźcie lodówkę na spota w Piątek...... Robimy powtórkę zeszłego piątku ?
SebolA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Bry:hi:Zjawię się w Piątek.P.S. Weźcie lodówkę na spota w Piątek...... Robimy powtórkę zeszłego piątku ? Jak się odpowiednie towarzystwo zbierze to czemu nie
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jest jakiś nowy tapatalk? ...bo mnie już nerwy biorą przy obecnym....wyzwala mi sie z wątków ....podpisu nie wrzuca....nie wiem co jest grane.....albo ten mój kalkulator nie wyrabia ? Nie wiem.... H4mm3R...szpecu podpowiedz...
szymeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 wybieram się do Was w piątek jak wszystko dopisze
SebolA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 wybieram się do Was w piątek jak wszystko dopisze szymeniu wbijaj śmiało, pogadamy i będziemy mogli się pochwalić, że spoty są tak bogate w piątki, że wbija tyle aut, że sumarycznie mają ok. 2000 KM i przy okazji wypełnisz parking dobrym dźwiękiem:wink:
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 siema Panowie, będzie ktoś w piątek ? Ja też będę, Guru również zacznie wpadać więc na pewno parę osób będzie, reszta też się zjawi znając życie ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ---------- Siemka na dziś
Rekomendowane odpowiedzi