miron78 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a to moje B8 już Ci sie nie podoba ja się strsznie bałem tego zakupu że niby mały przeskok - ale jednak różnice miażdżą - i fajnie że już fura dość mocno dopasiona i coś tam porobione - teraz tylko kosmetyka - piękne kółko (nie rotor) i powinna być malina
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 :polew::polew::polew::polew::polew:stanley...Ty i te Twoje porównania
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nie ma co nawet pisać, Miron to menda fura - marzenie GRATY! ciekawe kiedy mnie dopadnie jak spłacisz obecny kredyt ---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew:stanley...Ty i te Twoje porównania wiem, słowo teściowa robi tutaj całą robotę
Pucek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a to moje B8 już Ci sie nie podobaja się strsznie bałem tego zakupu że niby mały przeskok - ale jednak różnice miażdżą - i fajnie że już fura dość mocno dopasiona i coś tam porobione - teraz tylko kosmetyka - piękne kółko (nie rotor) i powinna być malina Nie rotor? nie chce mi się wierzyć... ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- Nie ma co nawet pisać, Miron to menda fura - marzenie GRATY! nie ma co się dziwić kryzys wieku średniego ciekawe kiedy mnie dopadnie Ja na to patrzę inaczej, to nie kryzys wieku średniego, jak mi udzielił kredytu to w nagrodę pojechał się zjarać na tydzień do Holandii, a jak Tobie udzielił to kupił tego białasa... Współczuję, ale Ci musiał doj**ać procent
miron78 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 nie bo przy tych pierdolnych nadkolach to mimo ET26 tam by jeszcze dystanse były potrzebne - zresztą przymiarkę i tak zrobię
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 weź Pan se ogarnij profil bo w błąd wprowadzasz
pajda Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a to moje B8 już Ci sie nie podobaja się strsznie bałem tego zakupu że niby mały przeskok - ale jednak różnice miażdżą - i fajnie że już fura dość mocno dopasiona i coś tam porobione - teraz tylko kosmetyka - piękne kółko (nie rotor) i powinna być malina Nie rotor? nie chce mi się wierzyć... ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- Nie ma co nawet pisać, Miron to menda fura - marzenie GRATY! nie ma co się dziwić kryzys wieku średniego ciekawe kiedy mnie dopadnie Ja na to patrzę inaczej, to nie kryzys wieku średniego, jak mi udzielił kredytu to w nagrodę pojechał się zjarać na tydzień do Holandii, a jak Tobie udzielił to kupił tego białasa... Współczuję, ale Ci musiał doj**ać procent yebany te 19" to mi za darmo dołoży za te % wysokie
stanley Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 weź Pan se ogarnij profil bo w błąd wprowadzasz zgłosiłem do zielonego
Arturoo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 weź Pan se ogarnij profil bo w błąd wprowadzasz zgłosiłem do zielonego ....ja też ....niech se nie myśli....
A4-Tomek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 pier**le przestaje przyjezdzac na spoty już wstyd przed liftowa B5 przyjeżdżać jak tu coraz lepsze furacze się pojawiają. Pozatym gratulacje Miron. Fura miazdzy
tomaszstn Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 pier**le przestaje przyjezdzac na spoty już wstyd przed liftowa B5 przyjeżdżać jak tu coraz lepsze furacze się pojawiają.Pozatym gratulacje Miron. Fura miazdzy Ty masz przynajmniej audi Miron, załatwiaj kredyt na to czarne padło, teraz chyba Ci zbędne
Mario22 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 pier**le przestaje przyjezdzac na spoty już wstyd przed liftowa B5 przyjeżdżać jak tu coraz lepsze furacze się pojawiają.Pozatym gratulacje Miron. Fura miazdzy Ty masz przynajmniej audi Miron, załatwiaj kredyt na to czarne padło, teraz chyba Ci zbędne Bier je zawsze to lepsze niż focus
tomaszstn Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 pier**le przestaje przyjezdzac na spoty już wstyd przed liftowa B5 przyjeżdżać jak tu coraz lepsze furacze się pojawiają.Pozatym gratulacje Miron. Fura miazdzy Ty masz przynajmniej audi Miron, załatwiaj kredyt na to czarne padło, teraz chyba Ci zbędne Bier je zawsze to lepsze niż focus Tylko czy aby mniej awaryjne? ---------- Post dopisany at 00:40 ---------- Poprzedni post napisany at 00:36 ---------- ANIA 100 LATEK :decayed:
SebaMC Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Miron, oby służyła jak B8 Wszyscy zadowoleni, bo Miron kupił nową audeję, ale nie zdziwcie się jak dostaniecie w przyszłym miesiącu większe rachunki :polew::polew:
pajda Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron rozumiem że dziś zawitasz na spota do KATO
Rekomendowane odpowiedzi