Tofik79 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 spoko bylem pierwszy raz na spocie ,jest ok na pewno bede na nastepny piatek,moze sie czegos naucze od kolegow z forum A4 hehehe :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 no napewno się boi każdy by chciał zaj***ć Prezesowi :polew:
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 spoko bylem pierwszy raz na spocie ,jest ok na pewno bede na nastepny piatek,moze sie czegos naucze od kolegow z forum A4 hehehe :gwizdanie: oczywiście wpadaj - jak nas bardziej poznasz to sam stwierdzisz że jednak od nas za wiele nauczyć się nie można
Pucek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 a tak w ogóle to Mirek zbieraj na te A5, bo ja, Królu, Landryn, Keżor i Diman zaczynamy rezać fury na moc, Gregory nam pokazał, więc bój się bój, za niedługo usłyszysz Ty przez Cb "czysto masz czysto...."
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 no to czekam na Wasze efekty - będzie mi bardzo miło jak na śląskich będzie taki poziom że będę najsłabszy
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 a tak w ogóle to Mirek zbieraj na te A5, bo ja, Królu, Landryn, Keżor i Diman zaczynamy rezać fury na moc, Gregory nam pokazał, więc bój się bój, za niedługo usłyszysz Ty przez Cb "czysto masz czysto...." No ja już ostatnio pokazałem co można wycisnąć z 90 kM bez przepływki ale Cie nie było - ścigałem się z tym unem co tam od 3 tyg stoi : :polew:
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 i co ? wygrałeś bo uno zrypało start
krolu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jasne, łatwo poszło, zaświeciła mi się tylko kontrolka temp płynu chłodzącego ale to nic
Pucek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 no to czekam na Wasze efekty - będzie mi bardzo miło jak na śląskich będzie taki poziom że będę najsłabszy noo daj nam czas do wiosny a zobaczysz u mnie pos maską przynajmniej k04 a może nawet GTRS no królu wygrał, bo tym unem nie umiał ruszyć, tak spalił gume...
Guregoru Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nie no dobra umiejętności Krola też pomogły już nie mówicie że ten w uno tak zrypał wszystko :polew:
miron78 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2009 pucek nie stawiajcie mnie pod murem bo będę zmuszony B7 na RS$ B5 zamienić i troszek je podrasować
Guregoru Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ty i tak za max 2 lata będziesz furkę zmieniał
Pucek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 no właśnie, a wytrzymasz tylko wtedy jak nic się na mobilach nie pojawi jednak stwierdziłem że nie potrzeba mi B6, mam dopiero 22 lata i chcę mocy Guru, to kiedy kupujesz turbinke?
Rekomendowane odpowiedzi