Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Elo! Wybiera się ktoś na Rude do Rybnika? W taką pogode grzech w domu siedziec... więc dajcie cynka jak ktoś będzie ja w pracy kwitne do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Panowie bez zbędnej szydery... poleci ktoś jakieś fajne żarówki H7 żeby świeciły coś lepiej niż zwykłe zółtki ... mogą mieć bardziej białe światło lub lekko niebieskie ale mają świecić i nie wypalać kloszy ...Mysle o tych ... nowość od Philipsa... NOWOŚĆ! Philips Color Vision H7 +60% Mix W-wa FV (4305387028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ponad 3 lata jeździłem na Osram Nightbreaker Plus i byłem mega zadowolony z barwy i ilości światła. Teraz mam nowszą generację czyli Nightbreaker Unlimited i świecą trochę lepiej niż Plusy. Cena też przystępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 przystępna ...to ile ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 przystępna ...to ile ?? 65zł za komplet Lucart na Pszczyńskiej po tyle ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Zdrówko żeby samemu pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Zdrówko żeby samemu pić ja dopiero z pracy wróciłem...także psyt ...małe i nyny ...bo z rańca znowu wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 My sie kładziemy spać ,a Ty standardowo inaczej... wysłane z htc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 bo ja nocny marek jestem... bynajmniej wieczorem czasem mi się uda troszku czasu wyczarować ...jutro zaś nomotonia...kucie i wyburzanie tym razem w SRB:facepalm: ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- w nocy pracuję 550m pod ziemią, potem śpię do 13 i po spaniu powrót do rzeczywiśtości... i tak już prawie rok:bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Aloha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi