Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 siemka .....dziś coś się u Was dzieje ,czy tylko na kebsa wieczorem mam sobie podjechał ? wysłane z htc
egon47 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 siemka .....dziś coś się u Was dzieje ,czy tylko na kebsa wieczorem mam sobie podjechał ? wysłane z htc no ba jasne że się zlot szykuje ja moja skromna osoba też was zaszczyce
ucho.77 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Pany w teorii kibluje dziś na tesco,przygarnie ktoś kropka po drodze na spota
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 siemka .....dziś coś się u Was dzieje ,czy tylko na kebsa wieczorem mam sobie podjechał ? wysłane z htc no ba jasne że się zlot szykuje ja moja skromna osoba też was zaszczyce jak pies z łańcucha .....ogar przy Tobie na polowaniu ma noc widzę
egon47 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 siemka .....dziś coś się u Was dzieje ,czy tylko na kebsa wieczorem mam sobie podjechał ? wysłane z htc no ba jasne że się zlot szykuje ja moja skromna osoba też was zaszczyce jak pies z łańcucha .....ogar przy Tobie na polowaniu ma noc widzę Już nie powiem kiedy Ty ostatnio byłeś na zlocie laciu w 2.5tdi:D Pany w teorii kibluje dziś na tesco,przygarnie ktoś kropka po drodze na spota na jakim tesco w gliwicach będziesz ? Pany w teorii kibluje dziś na tesco,przygarnie ktoś kropka po drodze na spota na jakim tesco w gliwicach będziesz ?
ucho.77 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Główny magazyn przeladunkowy ten przy A4
egon47 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ten w bojkowie? Ty papec a Ty kiedy przyjdziesz na zlota bo już nie pamiętam jak twoja brzydka Morda wygląda
SebaMC Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 bry, ja wakacjuje w NL, brakuje tylko kebsa z mieszanym
ucho.77 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 i ujj bonbki strzelił na spocie nie będę, ujebali mnie w Starachowicach załadunek dopiero o 20tej
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 siemka .....dziś coś się u Was dzieje ,czy tylko na kebsa wieczorem mam sobie podjechał ? wysłane z htc no ba jasne że się zlot szykuje ja moja skromna osoba też was zaszczyce jak pies z łańcucha .....ogar przy Tobie na polowaniu ma noc widzę Już nie powiem kiedy Ty ostatnio byłeś na zlocie laciu w 2.5tdi:D ....na pewno jak mogę to jadę....a jak pracuję to nie daję rady.......ale jak mogę to jadę...nie jak mnie puści tylko jak mogę
A4-Tomek Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ja dziś się doturlam po długiej przerwie
horny devil Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja tez powinienem byc. A dzis zawiesilem sie na rampie na przegladzie facepalm;
gregory Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 bry, ja wakacjuje w NL, brakuje tylko kebsa z mieszanym W Holandii masz świetne kebaby które robią Turcy, tylko trza się ruszyć z bungalow parku na miasto
Arturoo Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ja jeszcze do pracy muszę wrócić....ehhh... wysłane z htc
Rekomendowane odpowiedzi