SebaMC Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Też się załapałem na foto na EC ale nie liczą się foty samemu robione
miron78 Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje żone ma
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje żone ma Ssij pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje W robocie? ja bez zmian, sekcyjny na C3, a ostatnio robię stanowczo za dużo więc też mi ze spotami nie po drodze
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Też się załapałem na foto na EC ale nie liczą się foty samemu robione Fakt zapomniałem że na wózku po prawej to Ty mnie zastąpiłeś Edytowane 15 Listopada 2014 przez H4mm3R
SebaMC Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje żone ma Ssij pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje W robocie? ja bez zmian, sekcyjny na C3, a ostatnio robię stanowczo za dużo więc też mi ze spotami nie po drodze Byłem w tamtym rejonie w tym tygodniu, ale Ciebie nie widziałem, a na jaką zmianę byłeś? ja na A
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje żone ma Ssij pucek, a Ty robisz jeszcze? Coś Cie ostatnio nie widuje W robocie? ja bez zmian, sekcyjny na C3, a ostatnio robię stanowczo za dużo więc też mi ze spotami nie po drodze Byłem w tamtym rejonie w tym tygodniu, ale Ciebie nie widziałem, a na jaką zmianę byłeś? ja na A Ja też byłem na A, był w ścianie serwisant ale Ciebie nie widziałem, ja się kręcę w połowie ściany
tomaszstn Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 ja nic nie pisałem bo nie miałem czasu ale na spociku byłem Dzięki wszytkim za zlocika - dawno tak nie było Wszystkie fury pow. 100tyś zł i dodatkowo wszystkie białe - mega widok - raz jeszcze dzięki i do za tydzień Zlot A4 a na parkingu same A5 - czyli aż jedna hamy zbolałe - sam byłem Trzeba było dzwonić, ja się przymierzałem aby przyjechać, w końcu zrobiłem spocika na Mc a jakbym wiedział to bym podjechał pod forum
pajda Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 tu się nic nie dzieje zdrówko pany , jaś zawędrował
Pucek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 tu się nic nie dzieje zdrówko pany , jaś zawędrował Tu się nie pisze że się pije
pajda Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 tu się nic nie dzieje zdrówko pany , jaś zawędrował Tu się nie pisze że się pije aha to sory nie ma to jak na kato
diman Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Aloha No i era dimanowej gleby z tyłu wyprowadziła się z auta w końcu, bo nie mogłem już na te auto patrzeć. teraz jest przód hr + tył ori 1ba wygląd taki sobie ale komfort wyśmienity. No i obniżenie z tyłu pozbyły mnie odboji przez dobijanie amora do końca Edytowane 16 Listopada 2014 przez diman
Rekomendowane odpowiedzi