tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Z Pajdą i Sopranem też będziemy Super Ładna grupka się nazbierała
Grzehu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 gdzie my tyle aut upchamy nie wiem czy ten strzeżony już będzie otwarty czy nie
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 To dla tych co nie będą czytać poprzedniej strony SPOTYKAMY SIĘ DZISIAJ W GLIWICACH PRZY PLACU KRAKOWSKIMUL. ŁUŻYCKA 2, A DOKŁADNIE ŁUŻYCKA 2E LOKAL ZAREZERWOWANY OD GODZ. 18.00
diman Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Spokojnie kto by chciał audi ukraść To dla tych co nie będą czytać poprzedniej strony SPOTYKAMY SIĘ DZISIAJ W GLIWICACH PRZY PLACU KRAKOWSKIM UL. ŁUŻYCKA 2, A DOKŁADNIE ŁUŻYCKA 2E LOKAL ZAREZERWOWANY OD GODZ. 18.00 Ty tam masz chyba coś obiecane
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 gdzie my tyle aut upchamy nie wiem czy ten strzeżony już będzie otwarty czy nie Tam jest jakiś strzeżony, nie mam teraz już czasu aby tam podjechać i sprawdzić czy otwarty i ile opłata ale jest parking na przeciwko oraz te uliczki w koło placu, myślę że starczy miejsca
Majkel Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Spokojnie kto by chciał audi ukraść To dla tych co nie będą czytać poprzedniej strony SPOTYKAMY SIĘ DZISIAJ W GLIWICACH PRZY PLACU KRAKOWSKIM UL. ŁUŻYCKA 2, A DOKŁADNIE ŁUŻYCKA 2E LOKAL ZAREZERWOWANY OD GODZ. 18.00 Ty tam masz chyba coś obiecane Bezmała Tomek jak załatwi min. 15 klientów to mało cola mo dostać [emoji12]
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ty tam masz chyba coś obiecane Jak Miron, robię to bezinteresownie
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Spokojnie kto by chciał audi ukraść To dla tych co nie będą czytać poprzedniej strony SPOTYKAMY SIĘ DZISIAJ W GLIWICACH PRZY PLACU KRAKOWSKIM UL. ŁUŻYCKA 2, A DOKŁADNIE ŁUŻYCKA 2E LOKAL ZAREZERWOWANY OD GODZ. 18.00 Ty tam masz chyba coś obiecane Jeszcze 90% to golasy
Polko_V Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ty tam masz chyba coś obiecane Jak Miron, robię to bezinteresownie tylko dziwne czemu dostałem sms-a z numerem konta
tomaszstn Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ty tam masz chyba coś obiecane Jak Miron, robię to bezinteresownie tylko dziwne czemu dostałem sms-a z numerem konta To jak u księdza, co łaska
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Coś mi to gejami zalatuje Nie mierz wsystkich swoją miarą
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Coś mi to gejami zalatuje Nie mierz wsystkich swoją miarą Przecież o Tobie nic nie mówię
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Coś mi to gejami zalatuje No co Ty....
secio84 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Do której macie zamiar siedzieć bo może wpadł bym kolo 20 naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi