stanley Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak silnik zdrowy to na swapa w sam raz... zgadnij kiedy ktoś ostatni raz w tym sztruclu wymieniał olej chyba, że to auto od pasjonata.... ale nie bardzo wygląda Złom w cenie złomu, ale to tylko moja opinia Dzieki za spota Panowie - miejscówka jak i koleżanka Agi pierwsza klasa :D Tobie zawsze d*py w głowie Staś... tym razem to nie była byle jaka d*pa... tym razem to był Anioł tekst niczym z poradnika dla podrywacza
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Jak silnik zdrowy to na swapa w sam raz... zgadnij kiedy ktoś ostatni raz w tym sztruclu wymieniał olej chyba, że to auto od pasjonata.... ale nie bardzo wygląda Złom w cenie złomu, ale to tylko moja opinia Dzieki za spota Panowie - miejscówka jak i koleżanka Agi pierwsza klasa :D Tobie zawsze d*py w głowie Staś... tym razem to nie była byle jaka d*pa... tym razem to był Anioł tekst niczym z poradnika dla podrywacza Hehe no nimiec od wczoraj to normalnie zupełnie inny facet...jak niedawno jeszcze wołał d*py na ulicy to wczoraj od aniołów je wyzywa
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Napisano dziś, 10:05Polko_V, dnia 03 Sty 2015 - 00:03, napisał:Jak silnik zdrowy to na swapa w sam raz... zgadnij kiedy ktoś ostatni raz w tym sztruclu wymieniał olej chyba, że to auto od pasjonata.... ale nie bardzo wygląda Złom w cenie złomu, ale to tylko moja opinia nie mówię, że akurat ten (bo ogólnie słabo wygląda)...zauważ napisałem jak silnik zdrowy
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Polko_V, dnia 03 Sty 2015 - 00:03, napisał:Jak silnik zdrowy to na swapa w sam raz... zgadnij kiedy ktoś ostatni raz w tym sztruclu wymieniał olej chyba, że to auto od pasjonata.... ale nie bardzo wygląda Złom w cenie złomu, ale to tylko moja opinia Stasiu już historię opanował widzę :grin: Arturo ma rację trochę wybrakowany. A ja poszukam chyba całej nowej budy jak powinno być z jedynie słusznym napędęmchyba
Polko_V Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 zara się zaczną "hejty", ale mnie tam Q, nie potrzebne bd miał niedosyt z braku Q to pojeźdzę od bracika a8 ...ale nie powiem jakbym miał, to bym jeździł ...ale nie mam parcia, aby sprzedawać ośkę i mieć Q
SebaMC Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 horny, pertol szrota B5 i kup cos nowszego..
neimaD Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 pochwalony Kto zgadnie jaka średnica ? Za mała...22" [emoji12]
tomaszstn Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja bym powiedział że 23,62" horny, pertol szrota B5 i kup cos nowszego.. Horny, też bym tak zrobił Hehe no nimiec od wczoraj to normalnie zupełnie inny facet...jak niedawno jeszcze wołał d*py na ulicy to wczoraj od aniołów je wyzywa Chłopie, po co ja mu ją pokazywałem Całą noc mi sms-y wysyłał i od rana co chwilę dzwoni czy załatwię spotkanie
Majkel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Śmiyjcie sie z Niymca, śmiyjcie! [emoji14] A tak na serio to działajcie tam Tomek coś z Agą bo nie wiem ile miejsc na Bukowine zaklepać [emoji14]
Arturoo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 +2 jak żeś obrotny Oczywiście jak ma siostrę bliźniaczkę
horny devil Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 horny, pertol szrota B5 i kup cos nowszego.. Chyba twój Co się nie da jak się da http://www.speedhunters.com/2012/08/the-ka-cosworth/
tomaszstn Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Śmiyjcie sie z Niymca, śmiyjcie! [emoji14] A tak na serio to działajcie tam Tomek coś z Agą bo nie wiem ile miejsc na Bukowine zaklepać [emoji14] Zanim wątek powstanie to sprawa się wyjaśni
Rekomendowane odpowiedzi