Tomi_81 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Tomi w kato byłeś? Dużo ludzi? Nie ja jeżdżę do Gliwic na onkologie oddawać,ale luźno 2 osoby były...
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem teraz z Sylwia w kato ale też jest znośnie
Tomi_81 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pielęgniarka mówiła że w okresie świątecznym był sporo ludzi także pewnie dlatego teraz luźniej Pochwal się ile już masz oddanej krwi
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pielęgniarka mówiła że w okresie świątecznym był sporo ludzi także pewnie dlatego teraz luźniej Pochwal się ile już masz oddanej krwi Patrząc ile ma modów w aucie to....ze 2 wiadra
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 8 l albo 8,5 jakoś tak a Sylwia dopiero od roku Teraz mam 3 miesiące przerwy bo zabiegu laserowym na oku Pielęgniarka mówiła że w okresie świątecznym był sporo ludzi także pewnie dlatego teraz luźniej Pochwal się ile już masz oddanej krwi Patrząc ile ma modów w aucie to....ze 2 wiadra Juz prawie
Tomi_81 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja jeszcze raz i 13 l będzie także jedno wiadro już mam
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Arturoo kto jak kto ale ty powinieneś wiedzieć że za krew nic się nie dostaje Za płytki owszem ale jakieś 2 lata wstecz
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Arturoo kto jak kto ale ty powinieneś wiedzieć że za krew nic się nie dostaje Za płytki owszem ale jakieś 2 lata wstecz Mi chodzi o czas wolny Panie Kolego nie o kasę ...bo to ,że jest to za free to ja wiem
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 A co wolne jest za to nie wiedziałem
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Ano widzisz oprych podrzuć na pw namiar na tego typa od grzania co rozmawialiśmy w SG Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Arturoo
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Kris-Krzysztof czy jakoś tak poszukaj w dziale sprzedam fanty b6/b7 Edytowane 5 Stycznia 2015 przez oprych
Rekomendowane odpowiedzi