horny devil Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Maniek a kiedy ty ostatni raz byłeś na zlocie w sg?? Co raz więcej osób mówi o tym że parking w zimie to średnia miejscówa. a w kebabie ciasno. Pomijam fakt że kebab się też z czasem przejada po prostu (no chyba że ktoś wpada raz na 6 miechów) Miron dobrze prawi. spotykamy się na forum a potem podejmiemy decyzję gdzie podjechać
Mario22 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Maniek a kiedy ty ostatni raz byłeś na zlocie w sg?? Co raz więcej osób mówi o tym że parking w zimie to średnia miejscówa. a w kebabie ciasno. Pomijam fakt że kebab się też z czasem przejada po prostu (no chyba że ktoś wpada raz na 6 miechów) Miron dobrze prawi. spotykamy się na forum a potem podejmiemy decyzję gdzie podjechać Krótko i na temat ... Ja powiem szczerze że czasem jak byłem na spocie i urywałem się wcześniej jadąc na nocke a reszta zostawała na forum to mówiłem że jade na kebab i do roboty .... I tak było ale jechałem do alibaby i zamawiałem zestaw na talerzu z fryteczkami surówkami i na spokojnie w ciepełku na siedząco sobie jadłem i po wszystkim mogłem sie wylać bo jest normalna toaleta i pojechać do roboty ... Z resztą nie raz było tak że było nas mniej na spocie to jechaliśmy właśnie tam żeby na spokojnie usiaść itd. I też nie jestem za tym żeby zawsze tylko kebab kebab bo szef ma ałdi czy tam miał a żonka za darmoche polewa chlorom... Mają dobre te kebaby ale czasem lepiej gdzieś usiąść i na spokojnie posiedzieć niż stać na dworze z puszką nesti na parapecie biura podróży itd. haha Powered by LG G3s Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Maniek a kiedy ty ostatni raz byłeś na zlocie w sg??Co raz więcej osób mówi o tym że parking w zimie to średnia miejscówa. a w kebabie ciasno. Pomijam fakt że kebab się też z czasem przejada po prostu (no chyba że ktoś wpada raz na 6 miechów)Miron dobrze prawi. spotykamy się na forum a potem podejmiemy decyzję gdzie podjechać Krótko i na temat ... Ja powiem szczerze że czasem jak byłem na spocie i urywałem się wcześniej jadąc na nocke a reszta zostawała na forum to mówiłem że jade na kebab i do roboty .... I tak było ale jechałem do alibaby i zamawiałem zestaw na talerzu z fryteczkami surówkami i na spokojnie w ciepełku na siedząco sobie jadłem i po wszystkim mogłem sie wylać bo jest normalna toaleta i pojechać do roboty ... Z resztą nie raz było tak że było nas mniej na spocie to jechaliśmy właśnie tam żeby na spokojnie usiaść itd. I też nie jestem za tym żeby zawsze tylko kebab kebab bo szef ma ałdi czy tam miał a żonka za darmoche polewa chlorom... Mają dobre te kebaby ale czasem lepiej gdzieś usiąść i na spokojnie posiedzieć niż stać na dworze z puszką nesti na parapecie biura podróży itd. haha Powered by LG G3s odjebaj sie Pan guru przyjdzie i jak raz mnie obroni
egon47 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Pany raz możemy pojechać do Europy Centralnej mega pyszny tam jest kebab i można usiąść.
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Pany raz możemy pojechać do Europy Centralnej mega pyszny tam jest kebab i można usiąść. dla mnie lepszej miejscówki nie mogłeś znaleźć
Mario22 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) No i fajnie ... Czyli zawsze spotkanko forum lub arena a potem spontan w zależności od ilości i jakości osób A co do kebaba w europie to jest tylko jeden problem ... Cieżko zjeść te ich porcje .... Powered by LG G3s Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Mario22
egon47 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dokładnie a jak będzie większą impreza to wtedy dużo wcześniej ustalamy gdzie jedziemy a tak zawsze forum i spontan
egon47 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 No i fajnie ... Czyli zawsze spotkanko forum lub arena a potem spontan w zależności od ilości i jakości osób A co do kebaba w europie to jest tylko jeden problem ... Cieżko zjeść te ich porcje .... Powered by LG G3s dokładnie moja ma zawsze z tym problem
Mario22 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 No i fajnie ... Czyli zawsze spotkanko forum lub arena a potem spontan w zależności od ilości i jakości osób A co do kebaba w europie to jest tylko jeden problem ... Cieżko zjeść te ich porcje .... Powered by LG G3s dokładnie moja ma zawsze z tym problem No tak my ludzie dbający o sylwetke mamy trudno tam wszystko zjeść ... Haha Powered by LG G3s
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 No i fajnie ... Czyli zawsze spotkanko forum lub arena a potem spontan w zależności od ilości i jakości osób A co do kebaba w europie to jest tylko jeden problem ... Cieżko zjeść te ich porcje .... Powered by LG G3s dokładnie moja ma zawsze z tym problem No tak my ludzie dbający o sylwetke mamy trudno tam wszystko zjeść ... Haha Powered by LG G3s możesz przestać do mnie pić ??
Mario22 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Stęskniłem się... Wpadaj dzisiaj a nie pitol... Powered by LG G3s Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Mario22
Mario22 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Musisz wpaść sie pochwalić zaciskami... Powered by LG G3s
H4mm3R Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Pany raz możemy pojechać do Europy Centralnej mega pyszny tam jest kebab i można usiąść. dla mnie lepszej miejscówki nie mogłeś znaleźć Zawsze 10min szybciej na spocie
SebaMC Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 ja może dojadę po robocie...Horny jak bd na spocie to weź mi puść sygnał na fona bo nie mam Twojego nru
horny devil Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nie wiem czy będę. Coś się zapowiada że na ranchu yżwy i jakieś promile wpadną.
Rekomendowane odpowiedzi