Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 trochę jakby przy duże to kółko będzie ...ale to moje tylko zdanie
stanley Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 koło większe to i trzeba w moc iść i hamulce
Polko_V Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 nie czemu...19" to jest max aby jakoś to wyglądało jeszcze...żałuję, że fabryka nie wypuściła FLATów w 19" felga nie do zayyebania a widziałem na żywo b5 na 20" i to już jest przesada
stanley Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 a widziałem na żywo b5 na 20" i to już jest przesada nie gadaj, myślałem o tym rozmiarze do siebie na ten sezon flaty i avusy to są konkret koła
Polko_V Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Ty stateczny rodzicu...chcesz aby Ali i małemu dyski "powypadały" ??
Polko_V Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 nie znam się może na felgach się nie znasz...ale o hamowaniu to byś mógł już jakiś tomik wypuścić podobno jeden rozmiar nie robi różnicy taaa...między 15" a............................................................nie ma różnicy...tak czytałem to
stanley Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 rok temu stwierdziłem, że raz się żyje i nie będę jeździł całe życie na 17" w tym roku pomyślałem, że nie będę ściulem i należy się coś więcej od życia niż 1,9
Polko_V Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 chciałbym mieć zbedne 20+ kafli...hmm...no mam ale chate trzeba ocieplić
stanley Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 chciałbym mieć zbedne 20+ kafli...hmm...no mam ale chate trzeba ocieplić pierdl to - bądź ninja
Polko_V Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 taa...potem Ewka zrobi mi efekt ninja dobra spadam
stanley Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 taa...potem Ewka zrobi mi efekt ninja potem się będziesz martwił ....
SebaMC Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 ale koza Kumpel cyknął foto zanim opuściłem na zol 19" koło na żywo robi robotę, oczywiście czarne będzie zastąpione grafitem, w tygodniu ogarnę może Tutaj prawie opuszczone na max, poza tym gumy w springach mam na zimę mam to u siebie - chociaż u mnie jest 312 U mnie też 312
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Tutaj prawie opuszczone na max, poza tym gumy w springach mam na zimę wysłane z lte
SebaMC Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 fotograf amator - jak mój Ojciec Dokładnie, w dodatku po %... Artur, zobaczysz na żywo to zmienisz zdanie
Rekomendowane odpowiedzi