miron78 Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Opublikowano 18 Lutego 2015 strasznie rodzinny marzec mi się szykuje 05-09 marzec - 5 dniowy wyjazd narciarski z pracy Krynica Zdrój 20-22 marzec - 3 dniowy wyjazd dla niepijących do Bukowiny więc jak ktoś chce mnie gdzieś zaprosić to jeszcze mam 2 wekendy wolne na jakieś kawalerskie imprezy
Mario22 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) SiemankoTe NFZ robisz coś haha ...Będziesz w piątek ? Szło by zaś posiedzieć z dziadkiem jak ostatnio... Powered by LG G3s Edytowane 19 Lutego 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 SiemankoTe NFZ robisz coś haha ...Będziesz w piątek ? Szło by zaś posiedzieć z dziadkiem jak ostatnio... Powered by LG G3s W nosie dłubie A za dziadka w ucho chcesz ??
diman Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) SiemankoTe NFZ robisz coś haha ...Będziesz w piątek ? Szło by zaś posiedzieć z dziadkiem jak ostatnio... Powered by LG G3s W nosie dłubie A za dziadka w ucho chcesz ?? çhyba do mnie menda biła S siemanko Edytowane 19 Lutego 2015 przez diman
Mario22 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 SiemankoTe NFZ robisz coś haha ...Będziesz w piątek ? Szło by zaś posiedzieć z dziadkiem jak ostatnio... Powered by LG G3s W nosie dłubie A za dziadka w ucho chcesz ?? çhyba do mnie menda biła S siemanko No dziadek diman jest tylko jeden Powered by LG G3s
Rekomendowane odpowiedzi