A4-Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sie kur... Porobiło... Babka zmarła w nocy... Ojciec załamany bo nie wie co z nim będzie
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ojojjj..bardzo nie ciekawie się zrobiło u Was
A4-Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Nooo masakra jest. Auto miałem ubezpieczone prawnie w DAS więc kasę na sprawy sądowe powinni dac
kaju Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sie kur... Porobiło... Babka zmarła w nocy... Ojciec załamany bo nie wie co z nim będzie
szymeniu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sie kur... Porobiło... Babka zmarła w nocy... Ojciec załamany bo nie wie co z nim będzie Jeśli nie był wcześniej karany, to zawiasy za nieumyślne spowodowanie ale musi mieć nieposzlakowaną opinię i na trzeźwo, prawko na 2 lata zabrane z urzędu. Większy problem to raczej sprawa cywilna od rodziny o zadośćuczynienie, potrzebny Ci dobry prawnik, bo trzeba jak najwięcej wyciągnąć z OC dla poszkodowanego, czyli w tym wypadku dla rodziny, w OC masz wpisane (wartość odszkodowania z tytułu obrażeń z OC sprawcy i im wyższa tam jest kwota tym lepiej dla Ciebie bo rodzinka nie będzie pyszczyć)
A4-Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Była jakaś akcja zanim się urodziłem czyli dawno dawno temu, był trzeźwy w chwili zdarzenia. Zobacze na ile mi DAS pomoże w kwestii prawnej.
Guregoru Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 O k**wa niewesoło... Akcja z dawno temu raczej nie będzie miała tu większego znaczenia. Tak jak Szymeniu mówi musicie jak najwięcej wytargać z ubezpieczalni dla rodziny tej kobiety to może obejdzie się bez sprawy cywilnej
Tomi_81 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Sie kur... Porobiło... Babka zmarła w nocy... Ojciec załamany bo nie wie co z nim będzie Maskara
neimaD Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 [emoji45] ciężka sprawa ale wszystko ważne zostało powiedziane. W razie "w" pisz ktoś zawsze coś pomoże. z mądrego telefonu
A4-Tomek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Byłem dzisiaj w biurze DAS zgłosić sprawę, wysłałem papiery do centrali i będę czekał co dalej. Nie wiadomo kiedy ojciec dostanie wezwanie z komendy czy od prokuratora.
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam w trakcie czystek na forum i bez przekleństw bo ostatnio za to kary lecą na forum
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam w trakcie czystek na forum i bez przekleństw bo ostatnio za to kary lecą na forum Srata ta ta W piątek będziesz?
Rekomendowane odpowiedzi