diman Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Widzę szlachta się bawi Było wpaść sympatyczna imprezka była
SebaMC Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dobry, dzięki za spota, dobrze się czasami pośmiać w tym smutnym jak piz*a mieście
horny devil Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 W ten świąteczny dzień Ja już po szychcie
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 jak nocki ciągnę to imprezki na spocie ,że hoho ......koledzy Wesołych Świąt Panowie
Mario22 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Siema. Wesołych Świąt rezacze i pijoki Powered by LG G3s
Tomi_81 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dobry No widać że było znów sympatycznie na spocie niestety nocki Zdrowych Spokojnych Świąt....
MAJKI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale tu dziś cisza jak miedzy mną a moją przez cały dzień a wszystko przez Frugi Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez MAJKI
A4-Tomek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ale mnie impra ominęła [emoji14] Ale za to dzisiaj pempkowe opijam w rodzinie
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ale tu dziś cisza jak miedzy mną a moją przez cały dzień a wszystko przez Frugi Czyli jednak się gniewa
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ale tu dziś cisza jak miedzy mną a moją przez cały dzień a wszystko przez Frugi Jak zapytałem co na kolację robi to usłyszałem żeby mi koledzy zrobili Cały dzień spokój, pół dnia w garażu, a teraz necik i driinek Diman, jeszcze po Tobie zbierałem kapustę z siedzenia
MAJKI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ale tu dziś cisza jak miedzy mną a moją przez cały dzień a wszystko przez Frugi Czyli jednak się gniewa gniewa sie to lajtowo powiedziane do wtorku jej przejdzie jutro zas sie wkurzy bo z tesciem bedziem robić %% a ona nie lubi jak sie pije z jej tatusiem Pucek na moje szczęście też sie zawinąłem do garażu na pół dnia Ale jak tylko otworzyłem oczy z rana to było hasło a święta też spędzasz z kolegami
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie wiem jak wy tam wychowujecie te wasze kobitki ale moja to mi jeszcze pyszną sałatkę zrobiła
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie wiem jak wy tam wychowujecie te wasze kobitki ale moja to mi jeszcze pyszną sałatkę zrobiła To nie wychowanie, to charakter
MAJKI Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie wiem jak wy tam wychowujecie te wasze kobitki ale moja to mi jeszcze pyszną sałatkę zrobiła Diman Ty już po takim stażu to masz wychowaną a my jeszcze musimy poczekać Na moje szczęście to mam taki charakter że mi to loto czy ona sie wku.... czy nie bo wiem że i tak jej przejdzie tylko nie wiem po co się spała jak za tydzień zaś zlot
Rekomendowane odpowiedzi