ucho.77 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Hammer daj cynk jak już będziesz miał rolkę :-) z mądrego telefonu Już mam, jutro działam. Majkel dzięki za dziś Może by i u mnie my zrolowali hm jeśli oczywiście jest to bez inwazyjne do lakieru.naciepane z GT-I9195 Kwestia jak mocno, zawsze jest ryzyko że lakier pęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Hammer daj cynk jak już będziesz miał rolkę :-) z mądrego telefonu Już mam, jutro działam. Majkel dzięki za dziś Może by i u mnie my zrolowali hm jeśli oczywiście jest to bez inwazyjne do lakieru.naciepane z GT-I9195 Kwestia jak mocno, zawsze jest ryzyko że lakier pęknie.U mnie nie trzeba wogole chciałem do bezpieczeństwa trochę naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Hammer daj cynk jak już będziesz miał rolkę :-) z mądrego telefonu Już mam, jutro działam. Majkel dzięki za dziś Może by i u mnie my zrolowali hm jeśli oczywiście jest to bez inwazyjne do lakieru.naciepane z GT-I9195 Kwestia jak mocno, zawsze jest ryzyko że lakier pęknie.U mnie nie trzeba wogole chciałem do bezpieczeństwa trochę naciepane z GT-I9195 To mozna delikatnie przejechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Siema Potrzebuję podmienić cewki na chwilę z 1.8T B6, B7,B8. Tak sobie uświadomiłem,że w naszym Gliwickim gronie mało 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 hej, hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 dziś w końcu jade lato założyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 mi jak się uda to w tym tygodniu również wpadnie w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi