egon47 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Niema to jak kebab z czerwonym sosemZa mnie Kolega zjadł ?? Trzeba było wpadać nawet gość przed nami mięso zmienił lol
main Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 tak tego kebaba zachwalacie, następnym razem trzeba wpaść na dłużej i spróbować
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Dzięki za spocika, kebabik wyśmienity Nawet ty byłeś Rybnicka mendo ? Co się stało że wpadłeś w taką pogode ? [emoji1] Edytowane 8 Maja 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki za spocika, kebabik wyśmienity Nawet ty byłeś Rybnicka mendo ? Co się stało że wpadłeś w taką pogode ? [emoji1] Zdążyłem pomalować cały płot łajzo, myślałem że wpadniesz astrą i jak zawsze dałeś d*py A za tydzień wyjeżdżam do Gdańska więc nie wpadnę
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Astra olka była w robocie do 20 a ja najpierw kosiłem trawe a potem troche rowerka i browarka i spot mi nie był w głowie ... Przyznaje się do tego bez pitolenia i krętactw
Pucek Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Astra olka była w robocie do 20 a ja najpierw kosiłem trawe a potem troche rowerka i browarka i spot mi nie był w głowie ... Przyznaje się do tego bez pitolenia i krętactw Łajza, mogłeś na kole przyjechać
Mario22 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Astra olka była w robocie do 20 a ja najpierw kosiłem trawe a potem troche rowerka i browarka i spot mi nie był w głowie ... Przyznaje się do tego bez pitolenia i krętactw Łajza, mogłeś na kole przyjechać Szczerze ... Przeszło mi to przez myśl nawet wspomniałem mironowi o tym o 18.30 ale byłem w butach roboczych z farby a dokładnie z drewno chronu i dresie... [emoji12] więc bałem się że laski spotkane po drodze się namnie rzucą i i tak nie dojade... [emoji1] Wpadne innym razem na rowerku bo tak kiedyś obiecałem ... I tak zrobie tym bardziej że nie mam daleko...
Tomi_81 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki za spota.... kebabik dobry Egon dzięki za transport
Arturoo Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Niema to jak kebab z czerwonym sosemZa mnie Kolega zjadł ?? Trzeba było wpadać nawet gość przed nami mięso zmienił lol w pracy byłem do 22 ...a potem do djima po auto jechałem
Polko_V Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 ...po robocie przy i śniadanku potem i ale dziś tak ze 3 godzinki
secio84 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Bry :-) o której w Gliwicach jest kebab otwarty bo będę gdzieś za godzinę tam to bym coś zjadł naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi