secio84 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie wiem o co chodzi ja tylko zacytowalem danielom ze wyzywa nas od kuta... każdy kupuje co lubi. Przeczytajcie co napisałem ze zrozumieniem. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Fight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No właśnie czytaj bo to nie do Ciebie z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Skoro cytujesz mój post to ręcznej do mnie ale nie ważne dalej twierdzę że każdy kupuje to co mu się podoba. naciepane z GT-I9195 Nie zależnie od wielkości przyrodzenia jak twierdzi danielom naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No fuk... Do Ciebie zgredzie były "[emoji106] [emoji106] " Reszta to Pana K...asa... z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie ma tematu. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No nima, przez te emocje różne interpretacje wychodzą Serio macie takie male kutasy ze musicie ciagle powiekszac sobie rozmiarami felg ktory wieksze :-D ? Wspolczuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka To jest prawie jak przesiadka z A4 do A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zgredziki to w końcu ,który ile ma bo nie wiem ,czy koła zmieniać faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie wiem o co chodzi ja tylko zacytowalem danielom ze wyzywa nas od kuta... każdy kupuje co lubi. Przeczytajcie co napisałem ze zrozumieniem. naciepane z GT-I9195 Nikogo Rysiu nie wyzwałem, czytaj ze zrozumieniem Skoro cytujesz mój post to ręcznej do mnie ale nie ważne dalej twierdzę że każdy kupuje to co mu się podoba. naciepane z GT-I9195 Nie zależnie od wielkości przyrodzenia jak twierdzi danielom naciepane z GT-I9195 Oczywiście, że każdy kupuje to co mu sie podoba, pewnie dlatego w ktoryms wątku byl placz ze ktoś kupił te same felgi co masz Ty :grin: ? No fuk... Do Ciebie zgredzie były "[emoji106] [emoji106] " Reszta to Pana K...asa... z mądrego telefonu Nie poplacz sie biedaczku:) No nima, przez te emocje różne interpretacje wychodzą Serio macie takie male kutasy ze musicie ciagle powiekszac sobie rozmiarami felg ktory wieksze :-D ? Wspolczuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka To jest prawie jak przesiadka z A4 do A6 Misiaczku, roznica polega na tym, że ja nie pier**le w kazdym watku jakie to mam duze felgi i jakiej szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 wreszcie jakis dym na tych nudnych Gliwicach a dla mnie szerokośc i cale nie mają znaczenia felga ma być taka żeby szło w niej głowę schować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 napinatory zluzujcie wreszcie jakis dym na tych nudnych Gliwicach a dla mnie szerokośc i cale nie mają znaczenia felga ma być taka żeby szło w niej głowę schować No tak...zastanawiałem się kogo tu brakuje [emoji14]olew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No nima, przez te emocje różne interpretacje wychodzą Serio macie takie male kutasy ze musicie ciagle powiekszac sobie rozmiarami felg ktory wieksze :-D ? Wspolczuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka To jest prawie jak przesiadka z A4 do A6 Misiaczku, roznica polega na tym, że ja nie pier**le w kazdym watku jakie to mam duze felgi i jakiej szerokości Misiu, nie pytany, nie pier**le głupot na temat który mnie nie tyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Serio macie takie male kutasy ze musicie ciagle powiekszac sobie rozmiarami felg ktory wieksze :-D ? Wspolczuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Jak mają co to niech porównują.... [emoji12] [emoji1] I ja sie pochwale... 15cali & kleber Profil napewno mam największy. Edytowane 18 Maja 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Nie wiem o co chodzi ja tylko zacytowalem danielom ze wyzywa nas od kuta... każdy kupuje co lubi. Przeczytajcie co napisałem ze zrozumieniem. naciepane z GT-I9195 Nikogo Rysiu nie wyzwałem, czytaj ze zrozumieniem Skoro cytujesz mój post to ręcznej do mnie ale nie ważne dalej twierdzę że każdy kupuje to co mu się podoba. naciepane z GT-I9195 Nie zależnie od wielkości przyrodzenia jak twierdzi danielom naciepane z GT-I9195 Oczywiście, że każdy kupuje to co mu sie podoba, pewnie dlatego w ktoryms wątku byl placz ze ktoś kupił te same felgi co masz Ty :grin: ? No fuk... Do Ciebie zgredzie były "[emoji106] [emoji106] " Reszta to Pana K...asa... z mądrego telefonu Nie poplacz sie biedaczku:) No nima, przez te emocje różne interpretacje wychodzą Serio macie takie male kutasy ze musicie ciagle powiekszac sobie rozmiarami felg ktory wieksze :-D ? Wspolczuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka To jest prawie jak przesiadka z A4 do A6 Misiaczku, roznica polega na tym, że ja nie pier**le w kazdym watku jakie to mam duze felgi i jakiej szerokości [emoji14]A od kutasow kto kogo wezwał tylko nie pisz ze to był żart .naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Serio macie takie male kutasy ze musicie ciagle powiekszac sobie rozmiarami felg ktory wieksze :-D ? Wspolczuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Ales Ty k**wa zakompleksiony :-) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Nie wiem o co chodzi ja tylko zacytowalem danielom ze wyzywa nas od kuta... każdy kupuje co lubi. Przeczytajcie co napisałem ze zrozumieniem. naciepane z GT-I9195 Nikogo Rysiu nie wyzwałem, czytaj ze zrozumieniem Skoro cytujesz mój post to ręcznej do mnie ale nie ważne dalej twierdzę że każdy kupuje to co mu się podoba. naciepane z GT-I9195 Nie zależnie od wielkości przyrodzenia jak twierdzi danielom naciepane z GT-I9195 Oczywiście, że każdy kupuje to co mu sie podoba, pewnie dlatego w ktoryms wątku byl placz ze ktoś kupił te same felgi co masz Ty :grin: ? No fuk... Do Ciebie zgredzie były "[emoji106] [emoji106] " Reszta to Pana K...asa... z mądrego telefonu Nie poplacz sie biedaczku:) No nima, przez te emocje różne interpretacje wychodzą Serio macie takie male kutasy ze musicie ciagle powiekszac sobie rozmiarami felg ktory wieksze :-D ? Wspolczuje Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka To jest prawie jak przesiadka z A4 do A6 Misiaczku, roznica polega na tym, że ja nie pier**le w kazdym watku jakie to mam duze felgi i jakiej szerokości [emoji14]A od kutasow kto kogo wezwał tylko nie pisz ze to był żart .naciepane z GT-I9195 Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Panowie kto ma rolkę do nadkoli w okolicy? z mądrego telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Zakompleksiony. I kto to mówi pisząc o kutasach mając a6 i pojawiajac się na jeden dzień po roku czasu nieobecności na forum. I do tego wpisując takie rzeczy hm. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi