Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Grzechu w ośce w manualu...hmmm może jechać nie mów nie
horny devil Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 horny devil my się chyba ostatnio widzieli na Maciejowie hmm ładny alus jak tak ☺ Tak my się mijali! Wszyscy mi to nazywają kołem zimowym
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Ale pogoda ... Nic sięt nie chce ... Zdupy weekend na maxa dobrze że jutro na rano do roboty.
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Ale pogoda ... Nic sięt nie chce ... Zdupy weekend na maxa dobrze że jutro na rano do roboty.Ranki mam to tak zawsze jest.....jak popołudniówki ciągnę to słońce świeci
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Noo bywa ... Jutro na zamku w chudowie coroczny zlot zabytków ale przy tej pogodzie to rodzyny zostaną raczej pod kocami...
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Więc mojego też nie wyprowadzam spod bloku
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) No jeszcze pare lat i takie B5 będzie mile widziane na zlocie zabytków .. [emoji12] A tak na serio to ten zlot jest już organizowany od paru latrok w rok i pomimo słabej reklamy imprezy to co roku aut przybywa i to już niektóre naprwde ciekawe sztuki... Edytowane 23 Maja 2015 przez Mario22
Polko_V Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 ...ani mi nie gadajcie o pogodzie...bym dziś tylko spał
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Ja mam to samo ... Moja ogarnela zakupy z rana ja troche mieszkanie i tak siedze... Browar film forum otomoto facebook i tak w kółko... Masakra do głowy można dostać ... Lepiej iść do roboty...
Polko_V Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 ja byłem na rano i jutro też idę, ale to nie znaczy, że mi się chce...chyba się starzeję
horny devil Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Jakiś pierdo**** ku*** przerysował mi gwoździem błotnik i dwoje drzwi
neimaD Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Next time, muszę ogarnąć trupa i dychnac przed pracą :'( z mądrego telefonu Zrolowałeś już tył? Pierdziele... Przód naprawiam tydzień,[emoji29] tył zostawia na "przed malowaniem" [emoji39] z mądrego telefonu Jakiś pierdo**** ku*** przerysował mi gwoździem błotnik i dwoje drzwi Banda pi...... Pi...... Pi....... Miałem ten sam problem rok temu, jeszcze pzu się wypielo [emoji37] [emoji29] z mądrego telefonu
Pucek Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Jakiś pierdo**** ku*** przerysował mi gwoździem błotnik i dwoje drzwi Ale porażka Chcesz to dawać do malowania? jak tak to nic nie tracisz, mogę spróbować Ci to ogarnąć ale potrzebuję trochę lakieru, od razu piszę, nie w tym miesiącu
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 I miej tu cabrio z miękkim dachem pod blokiem....
horny devil Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Jakiś pierdo**** ku*** przerysował mi gwoździem błotnik i dwoje drzwi Ale porażka Chcesz to dawać do malowania? jak tak to nic nie tracisz, mogę spróbować Ci to ogarnąć ale potrzebuję trochę lakieru, od razu piszę, nie w tym miesiącu Będę ogarniał sam zderzak i spróbuje zrobić zaprawkę na to. Nie jeden front już ratowałem jak stolarze rozjebali to i to ogarnę. Z drugiej strony sam nie wiem czy warto to ruszać jak takie akcje się zaczynają pod oknem
Pucek Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Lakier na wykałaczkę i jedziesz, potem papiery ścierne, pady mocno trnące a najlepiej futro + pasty i sprawa ogarnięta, jak się przyłożysz to zniknie a przy okazji zrobisz sobie jedno stronną polerkę auta
egon47 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Jakiś pierdo**** ku*** przerysował mi gwoździem błotnik i dwoje drzwi Współczuję tylko takiego dupka za jaja powiesic albo ręce obciąć masakra człowiek dba a tu taki dupek ci niszczy tak jak Mario mówi jak mieć cabrio to tylko garaż albo strzeżony Edytowane 23 Maja 2015 przez egon47
SebaMC Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Tak Egon, pod domem stawiać nie będziesz, a teraz jedziesz kajś na impreze, gdzie nie ma strzeżonego i tak może natrafić się okazja, że Ci przerysują/potną... taka polska jeb@$a mentalność... dobrze, że ja mam garaż, u mnie na osiedlu długo nienaruszone by nie postało, pomimo, że każdy zna moje auto, zawsze trafi się jakaś menda co nie kontaktuje i robi rozpierdol na osiedlu..
Tomi_81 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Elo śpicie Przerabiałem to Horny także wiem jak to jest..... jak miałem golfa to miałem przerysowany bok i wybitą szybę także co by nie powiedzieć czy zrobić to ehhh ..... szkoda gadać
Rekomendowane odpowiedzi