A4-Tomek Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dawno mnie tu nie było urobiony po łokcie przy audi ale od zeszłego tygodnia już śmigam legalnie Tak to wygląda teraz Dach oklejony folią połysk Oracal Auto brudne to widać na dachu. Jak umyje to pocykam coś porządnego i wrzuce
Polko_V Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dawno mnie tu nie było urobiony po łokcie przy audi ale od zeszłego tygodnia już śmigam legalnie Tak to wygląda teraz Dach oklejony folią połysk Oracal Auto brudne to widać na dachu. Jak umyje to pocykam coś porządnego i wrzuce no i ładnie, tylko...albo "pociągnij" folię po słupkach na dół albo zostaw tylko dach, taka mała sugestia
A4-Tomek Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dawno mnie tu nie było urobiony po łokcie przy audi ale od zeszłego tygodnia już śmigam legalnie Tak to wygląda teraz Dach oklejony folią połysk Oracal Auto brudne to widać na dachu. Jak umyje to pocykam coś porządnego i wrzuce no i ładnie, tylko...albo "pociągnij" folię po słupkach na dół albo zostaw tylko dach, taka mała sugestia niestety musiałem tak zrobić bo gdzieś coś było kąbinowane z prawej strony i musiałem szpachlować to co popękało i z musu musiałem okleić do krawędzi dachu a jak bym miał teraz doklejać kawałki do tego co jest to będzie to z d*py wyglądać
Mario22 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Ważne że wszystko dobrze się skończyło ...
A4-Tomek Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 no akurat między listwą dachu a krawędzią gdyby nie to, to bym wyjął listwy, okleił ino dach i je założył nazad Sprawa od strony prawnej stoi w martwym punkcie
Mario22 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Znając polskie prawo i sądy to tak jeszcze postoi... Wam się nie spieszy .. [emoji12]
A4-Tomek Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Napewno tak będzie jasne że się nie spieszy
Mario22 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dobra to co będzie ktoś jutro czy czekamy na Zator .... [emoji12]
A4-Tomek Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dobra to co będzie ktoś jutro czy czekamy na Zator .... [emoji12] ja może się przyturlam
SebaMC Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 i na co żeś to sprzedał? Przyszła i na niego pora niestety, żal jedynie tych wszystkich roboczo godzin w garażu ale zamknięcie jednego tematu otwiera nowe możliwości
tomaszstn Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dobra to co będzie ktoś jutro czy czekamy na Zator .... [emoji12] Ja mam znowu wolne, jakby co to jestem pod telefonem, będzie ktoś to przyjadę.
Tomi_81 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Dobra to co będzie ktoś jutro czy czekamy na Zator .... [emoji12] Też może się przykulam ...
Arturoo Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 ja na szczęście jestem w pracy i nie będę miał czasu na myślenie o głupotach
Rekomendowane odpowiedzi