Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Pod prąd A4 może nie ale takich ludzi przy samej a4 na asfalnie mnóstwo ... A to nie to samo co lasy i czysty luft ale waszych terenów nie znam więc się pisze... Dowale 4 bary w moje gumy i będzie koło na asfalt... [emoji1]Też na asfalcie dmucham więcej i rowerek jedzie jak wściekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Pod prąd A4 może nie ale takich ludzi przy samej a4 na asfalnie mnóstwo ... A to nie to samo co lasy i czysty luft ale waszych terenów nie znam więc się pisze... Dowale 4 bary w moje gumy i będzie koło na asfalt... [emoji1]Też na asfalcie dmucham więcej i rowerek jedzie jak wściekły No proste ... Dobra oponka jest mega uniwersalna ... Jak jade lasem to pompuje 2.5 do max 3 bary jak tylko asfalt wale 4 bary i jest mega kamień i miodzio ... Nawet na góralu... Szczególnie 29er... Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Moja fajna trasa ... 45 km jest ciekawie ... Asfalt dużo mułu błota troche kamieni ... Ciekawa trasa i idzie brzegiem jeziora ... I po tej trasie ciuchy od razu do pralki rower na karcher i do wanny ... Nawet jak jest 30 stopni to tam jest zawsze mokro i sporo mułu bo tam jest coś ala kamieniołom tylko z dzierżna wyciągają... I jest 25 km lasu kamieni mułu i potem ok 20 km asfalt I kto nie ma kasku to czapka musi byc bo jest odcinek ok 3 km między gałęziami i pełno robactwa. Itd. Na utrudnienie dodam że teren taki hardkorowy to i koleiny po kładach i krosach są... Jak kumpla ostatnio tam quady dopadły to nawet nie próbował uciekać... Muł miał we włosach ... Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja też preferuję asfalt, a to mój rydwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja wczoraj pyknalem jezioro zywieckie ale w niektorych miejscach trzeba wyjechac na asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Ja wczoraj pyknalem jezioro zywieckie ale w niektorych miejscach trzeba wyjechac na asfaltDawaj relacje jak trasa itd ile km jak oznakowanie sciezek... Napisz coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Kuźwa, widzę że muszę się ze swoim sprzętem przeprosić i potrenować bo tu ostro, rowerowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 No aż strach się wybrać na lajtową przejażdżkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 No aż strach się wybrać na lajtową przejażdżkę . Zależy co dla kogo oznacza lajtowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi