secio84 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 My będziemy za chwile naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Ja dziękuje za spota mniej oficjalnego Tomiemu i koledze Dawidowi w TT... Lokalnie a bardzo miło a i na rowerku pojechane po błotku... A i zachaczone o kino plenerowe... Wkręceni 2 Po błotku chciałem umyć rower ale Maintenance Department Myjni Tesco nie ogarnoł tematu... Ale hu... Taki kraj do 67 trza robić .. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Panie Ty musisz bloga założyć "Na rowerze z Mario - wszystko co się na wsi dzieje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja dziękuje za spota mniej oficjalnego Tomiemu i koledze Dawidowi w TT... Lokalnie a bardzo miło a i na rowerku pojechane po błotku...A i zachaczone o kino plenerowe...Wkręceni 2Po błotku chciałem umyć rower ale Maintenance Department Myjni Tesco nie ogarnoł tematu...Ale hu... Taki kraj do 67 trza robić .. Dokładnie mini spot Knurowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 No i fajnie ... I Piątkowy spot zaliczony ... Było miło wesoło tyle tylko że bez kebaba ale nam sportowcom to na ręke.... [emoji12] [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dzięki za spota Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 ...a ja po drugim drinie...co mi zostało po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dzięki za szybkiego spota Pany! Jedyny pozytywny akcent to był dzisiaj.A teraz Fortunka na koniec tego h**** dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) ...ani nie gadaj o hu***** dniu, bo jak żem wszedł do ściany to żem się załamał tak zadupczone Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 ...ani nie gadaj o hu***** dniu, bo jak żem wszedł do ściany to żem się załamał tak zadupczone no ja jestem 1kzł w plecy na uszczerbionym blacie o 300zł na nowy frez nie wspomnę :facepalm: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 widzę że co jeden to miał gorszy dzień ja po tym tygodniu pierwsze co wczoraj zrobiłem to drin a przy drinie znalazłem takie coś gdyby nie te wnętrze http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A7-3.0-TFSI-quattro-S-tronic-S-LINE/vhc:car,pgn:1,pgs:50,srt:price,sro:asc,mke:1900,mdl:34,prx:35001,pwn:185/pg:vipcar/210720095.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dobry silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Cześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Piszę bo część z Was go poznała Pamiętacie Darka z hamowni w elprosystemu Jak mieliśmy grupowe chipowanie lub hamowanie to zawsze on nas obsługiwał Miał żółtego leona a potem z nim kupowałem pod wrocławiem B7 3.0tdi avant srebrne Koleś zmarł z powodu niewyleczonej grypy (jakieś zapalenie mięśnia sercowego) - niby zdrowy dobrze zbudowany koleś (2 tygodnie temu jeszcze z nim gadałem) 34 lata - dziś pogrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 ...ani nie gadaj o hu***** dniu, bo jak żem wszedł do ściany to żem się załamał tak zadupczone no ja jestem 1kzł w plecy na uszczerbionym blacie o 300zł na nowy frez nie wspomnę :facepalm: :hi: Niestety czasem tak jest...a to tyś se go uszkodził czy ktoś?? Piszę bo część z Was go poznała Pamiętacie Darka z hamowni w elprosystemu Jak mieliśmy grupowe chipowanie lub hamowanie to zawsze on nas obsługiwał Miał żółtego leona a potem z nim kupowałem pod wrocławiem B7 3.0tdi avant srebrne Koleś zmarł z powodu niewyleczonej grypy (jakieś zapalenie mięśnia sercowego) - niby zdrowy dobrze zbudowany koleś (2 tygodnie temu jeszcze z nim gadałem) 34 lata - dziś pogrzeb ...łoo...szkoda chłopa... Najgorsze właśnie jest przechodzenie grypska lub jej nie doleczenie .Ja jak widzę, że "coś" jest ze mną nie tak np. stan podgorączkowy 37.5 przez 2 dni, to od razu walę do doktora, tym bardzie, że w dzisiejszych czasach są choroby i szczepy tych chorób...widać to było po ostatnim moim L4. Od kumpla w robocie na to samo "zapalenie płuc" zmarł jego teść w tym samym czasie co ja miałem je. A nie chciałbym aby Moja wywieszała klepsydrę: "...przeżył 30 lat..." ...więc Panowie i Panie dbajmy o siebie, aby jak najmniej było takich przypadków jak pisał Mirek czy wspomnianym przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Piszę bo część z Was go poznała Pamiętacie Darka z hamowni w elprosystemu Jak mieliśmy grupowe chipowanie lub hamowanie to zawsze on nas obsługiwał Miał żółtego leona a potem z nim kupowałem pod wrocławiem B7 3.0tdi avant srebrne Koleś zmarł z powodu niewyleczonej grypy (jakieś zapalenie mięśnia sercowego) - niby zdrowy dobrze zbudowany koleś (2 tygodnie temu jeszcze z nim gadałem) 34 lata - dziś pogrzeb Tragedia...młody facet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dla lepszej atmosfery napisze nudzącym sie w domu że dziś i jutro na lotnisku w rubniku gotartowicach odbywaja sie pokazy lotnicze malych zwinnych podniebnych wyścigówek. Ja jade i dziś po pracy i chyba jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Od rana latają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Od ok 10 do wieczora. Na necie jest cały plan dwóch dni Www.dniaeroklubu.pl/program Edytowane 20 Czerwca 2015 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi