pajda Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Taaa....on z 7 litrów przejdzie na 17 ...aha ale kaj on jeździ ? do kościoła i raz da rok na zator i 3 razy w roku na spota więc myślę że dał by rade
pajda Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chyba ,że tak jak piszesz jak tam twoje KM ?
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chyba ,że tak jak piszesz jak tam twoje KM ?
pajda Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chyba ,że tak jak piszesz jak tam twoje KM ? to jest seria ?
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Chyba ,że tak jak piszesz jak tam twoje KM ? to jest seria ?Tak
danielom Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Oo co to sie stalo :-)? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
horny devil Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Gdyby nie hebel to było by gorzej. dzwon??
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A tam od razu dzwon... Hak mi wszedł... Jakiś trol co stał do lewo skrętu postanowił jednak pojechać prosto i wymusił gosciowi co był na środkowym pasie. Ja w tym momencie zmieniałem pas z prawego na środek i bardziej patrzyłem w lusterko niż na to co robi ten z przodu. Brakło mi metra... Chłodnice poszły i trzeba było wezwać assistance.
horny devil Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 A tam od razu dzwon... Hak mi wszedł... Jakiś trol co stał do lewo skrętu postanowił jednak pojechać prosto i wymusił gosciowi co był na środkowym pasie. Ja w tym momencie zmieniałem pas z prawego na środek i bardziej patrzyłem w lusterko niż na to co robi ten z przodu. Brakło mi metra... Chłodnice poszły i trzeba było wezwać assistance. Szkoda samochodu. Dobrze że nie za dużo szkód i wszyscy cali
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Musisz zacząć spokojnie jeździć...młoda Żona w domu czeka ,a Ty zadupiasz jak zły
Polko_V Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zaś Boroczka wylynkano... a tak serio...dobrze że yno tela
Rekomendowane odpowiedzi