SoMeS Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 to wystarczy ten gdzie granatowa perła w budzie b5 objeżdża srebrne padło b7 [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:21_________________________________________________Keżor może po prostu przekonwertuj
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ty się Miron powinieneś cieszyć że kontrolka z 17tej poduszki Ci się jeszcze nie zaświeciła Diman taka jest różnica pomiędzy zwykłą żarówką a diodą w miejscu świateł do jazdy dziennej ( DRL )
SoMeS Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Miron bez porównania Czas zalogowania w sumie: 18 dni, 12 godz. 31 min. :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:30_________________________________________________prócz tego czasu zalogowania powinno być jeszcze coś a'la: "kasa i nerwy włożone w rezanie"
gregory Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ty się Miron powinieneś cieszyć że kontrolka z 17tej poduszki Ci się jeszcze nie zaświeciła Diman taka jest różnica pomiędzy zwykłą żarówką a diodą w miejscu świateł do jazdy dziennej ( DRL ) Jak to dioda w miejsce świateł drogowych?? Jak to świeci na drodze. Mnie też denerwuje czasem te żółte światło na długich światłach.
keżor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ty się Miron powinieneś cieszyć że kontrolka z 17tej poduszki Ci się jeszcze nie zaświeciła Diman taka jest różnica pomiędzy zwykłą żarówką a diodą w miejscu świateł do jazdy dziennej ( DRL ) Jak to dioda w miejsce świateł drogowych?? Jak to świeci na drodze. Mnie też denerwuje czasem te żółte światło na długich światłach. Miron ma bixenon plus dzienne także długie ma na soczewce
diman Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ty się Miron powinieneś cieszyć że kontrolka z 17tej poduszki Ci się jeszcze nie zaświeciła Diman taka jest różnica pomiędzy zwykłą żarówką a diodą w miejscu świateł do jazdy dziennej ( DRL ) zaje....cie to swieci chyba sobie pozmieniam wszystkie na te z philipsa a postojowki na diody a mialem nic nie robic Qwa [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:50_________________________________________________zgadza sie to jest swiatlo do jazdy dziennej [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:51_________________________________________________ to wystarczy ten gdzie granatowa perła w budzie b5 objeżdża srebrne padło b7 [br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 12:21_________________________________________________Keżor może po prostu przekonwertuj somes co to ma znaczyc z tym padlem w budzie b7 chyba troche jezyk ci sie wyostrzyl za bardzo po tym chipie
SoMeS Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 nie no fajne padło takie do podjechania na parking po inne czy coś Diman Ty nie gadaj tylko faktycznie róbcie te programy
miron78 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Dokładnie Gregor - to sa DRL tylko do jazdy dziennej + postojówki Led
gregory Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Miron ma bixenon plus dzienne także długie ma na soczewce Ahaaa, czyli Miron ma mijania i drogowe na jednej soczewce, a te środkowe są jedynie do jazdy dziennej Właśnie się zastanawiałem jakiej mocy miałaby być ta dioda którą wkładało by się zmiast żarówek do świateł drogowych :> Pogoda dziś kiepściutka, deszcz pada. Dobrze, że wczoraj nie wykrakałem i że wczoraj nie padało bo byłaby lipa.[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 13:52_________________________________________________Ja musze se wsadzić leda zamiast postojowych chociaż, bo lipnie to wygląda taki żółty odblask na odbłyśniku.[br]Dopisany: 29 Sierpień 2009, 13:55_________________________________________________Szkoda, że mi wczoraj sprzęgło ślizgało
krolu Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ja mam problem ;( założyłem wątek z prośbą o analizę logów, dałem prefix wstawiłem logi tak jak chcą i wątek znikł, nie ma go w dziale, ani w koszu... a jak odszukałem go w historii to pisze informacja z forum: "Wątek lub dział, którego szukasz nie istnieje albo nie masz do niego dostępu. "
keżor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 A ja mam problem ;( założyłem wątek z prośbą o analizę logów, dałem prefix wstawiłem logi tak jak chcą i wątek znikł, nie ma go w dziale, ani w koszu... a jak odszukałem go w historii to pisze informacja z forum: "Wątek lub dział, którego szukasz nie istnieje albo nie masz do niego dostępu. " ewidentnie ktoś chce żebyś przeszedł na ełu
gregory Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Panowie mam skrzynie basową Bose z zabudowanym basem dwu cewkowym w środku skrzyni tzw. Band Pass + wzmacniacz Sony XPlood. Woziłem ten sprzęt wcześniej i grał cudownie, bas głęboki mocny. Skrzynia ta jednak waży koło 30kg bo jest z litego drewna, no i nie wożę tej skrzyni już jakiś czas bo auto się cięższe robi. Myślę od jakiegoś czasu aby se kupić jakąś skrzynie basową tylko taką która miałaby fajny głęboki bas i była bardzo lekka. Dacie jakieś spostrzeżenia, ci którzy w car audio trochę dłubali/dłubią. Mnie się wydaje, że to trzeba po prostu słyszeć jak co gra, bo kupić na allegro coś, a potem się okaże że gra jak kasprzak to wole nie kupować. Najlepiej chyba do media podjechać i posłuchać która skrzynia jak gra i takiej szukać, tak mi się wydaje.
egon0407 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jeden filmik z wczoraj zajmuje 505MB :gwizdanie: Keżor jest moje Audi na jakims filmiku?? jesli tak to zamawiam plytke od Ciebie:D
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 a mojego trupa to nikt nie cykał ani nie nagrywał, tym sposobem to nawet pamiątki ze strefy nie mam ja muszę te auto kupić bo kurna pojechałem do sklepu dla idiotów i kupiłem lapatopa
Pelex Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Właśnie skończyłem czytac te wasze wypocinki i wyczytałem ciekawe rzeczy np. to że Krolowi drastycznie znów spadła moc a co nie którzy ją podnieśli lub zamierzają :gwizdanie: Pucek jak zawsze od kilku już setek stron nadal szuka swojego ideału Rudi co jakiś czas wachluje kapelutkiem razem z Krolem Miron pilnuje B7 żeby mu ktoś odpłatnie jakiegoś figla nie spłatał mam nadzieje że uda mi się w końcu dotrzeć na spocik w ten piątek chodź na pewno nie na długo bo mam nocną zmianę
Guregoru Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 ja muszę te auto kupić bo kurna pojechałem do sklepu dla idiotów i kupiłem lapatopa :polew: Ja tak właśnie program zrobiłem tylko że nie w Media tylko "RTV EURO AGD" :polew:
Pucek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 hehehhe Guru ani mi nie gadaj, ale przynajmniej mam jeden porządny sprzęcik, jestem zadowolony, no ale ponad połowa instalacji gazowej poszła w piz*u
A-rek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no to masz nowy sprzet i teraz mozesz go tjuningowac
Guregoru Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No pucek załóż gaz pod baterię z lapka
Rekomendowane odpowiedzi