horny devil Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Dlatego sie zdecydowałem mimo tego przodu, wolę sobie sam to zrobić a do auta mam wszystkie papiery, wszystko w oryginale łacznie z szybami, 4 klucze i pełny bak Helmut chyba zatankował i miotneło nim jak szatan i zaliczył bum W tej cenie naprawdę ciężko coś znaleźć przyzwoitego <a href=http://zapodaj.net/602c26ba199f2.jpg.html>20150711_114241.jpg</a> A dopiero co mówiłeś że w touranie w końcu zakupy Ci się mieszczą :grin: gratki zakupu Z kim nie gadam to mi nawija że o BMW myśli/kupuje/kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Beemka w cenie mojego nissana a zapoda ładną felge lekką glebe i będzie kosa ... Super zakup mało już takich od pierwszego właściciela ... Szkoda tylko helmuta bo teraz siedzi i płacze biedny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 W końcu bryka ......., do której będzie pasował hehe od soboty już po mnie wszyscy jadą w stylu a spodnie z trzema paskami są? a drzwi bedziesz też zmieniał na przezroczyste żeby dres było widać i takie tam także luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Majki ja nie mam dresu ale zamawiam jazde próbną jak sie spodoba to kupie i dres i auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Wysłane z mojego HTCSensation przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Majki ja nie mam dresu ale zamawiam jazde próbną jak sie spodoba to kupie i dres i auto właśnie odbyłem jazdę próbną bez maski i przodu i jestem mile zaskoczony po przesiadce z tourana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Majki ja nie mam dresu ale zamawiam jazde próbną jak sie spodoba to kupie i dres i auto właśnie odbyłem jazdę próbną bez maski i przodu i jestem mile zaskoczony po przesiadce z tourana Ile to na koni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Majki ja nie mam dresu ale zamawiam jazde próbną jak sie spodoba to kupie i dres i auto właśnie odbyłem jazdę próbną bez maski i przodu i jestem mile zaskoczony po przesiadce z tourana Ile to na koni? niby tylko 170 ale ciągnie ładnie do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Majki ja nie mam dresu ale zamawiam jazde próbną jak sie spodoba to kupie i dres i auto właśnie odbyłem jazdę próbną bez maski i przodu i jestem mile zaskoczony po przesiadce z tourana Ile to na koni? niby tylko 170 ale ciągnie ładnie do samego końcaNo co ty chcesz porównaćVW 105 km auto dla ludu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Majki ja nie mam dresu ale zamawiam jazde próbną jak sie spodoba to kupie i dres i auto właśnie odbyłem jazdę próbną bez maski i przodu i jestem mile zaskoczony po przesiadce z tourana ześ jeździł autobusem, to nie ma co porównywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Majki ja nie mam dresu ale zamawiam jazde próbną jak sie spodoba to kupie i dres i auto właśnie odbyłem jazdę próbną bez maski i przodu i jestem mile zaskoczony po przesiadce z tourana ześ jeździł autobusem, to nie ma co porównywać nie no autobus sie tylko odwdzięczał spalaniem na + a tu za to się w miarę odpycha i ten dźwięk R6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Bezawaryjności Gifta żeś chociaż małego se sprawił ? ....... Edytowane 13 Lipca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi