Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ja w sumie jestem gotowy. Ktoś tu ode mnie jeszcze jedzie ? To na kom info . Na zjeździe na Mszanej będę gdzieś o 18:15.
miron78 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To Ty niepełnosprawny przyjedziesz a on za wymówkę ma tylko brak chęci PS: Może to przeczyta i mu się głupio zrobi i nas odwiedzi raczej nie Ps. w jedną stronę też bym podjechał - zamin jak się przebiorę dotrę do parkingu, dojadę do knurowa i zabiorę Dawida to będzie 20 - nie ma sensu do Gliwic wracać - po za tym jestem w robocie od 7 rana - dajcie żyć
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 "dajcie żyć"....jakoś przy rozlewaniu siwuchy w kieliszki tego nigdy nie słyszałem
tomaszstn Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) To Ty niepełnosprawny przyjedziesz a on za wymówkę ma tylko brak chęci PS: Może to przeczyta i mu się głupio zrobi i nas odwiedzi raczej nie Ps. w jedną stronę też bym podjechał - zamin jak się przebiorę dotrę do parkingu, dojadę do knurowa i zabiorę Dawida to będzie 20 - nie ma sensu do Gliwic wracać - po za tym jestem w robocie od 7 rana - dajcie żyć To powiedz teściowej że skończysz dzisiaj o 21, masz ważnego klienta i nie możesz zmarnować takiej okazji Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez tomaszstn
Miszka82 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 To Ty niepełnosprawny przyjedziesz a on za wymówkę ma tylko brak chęci PS: Może to przeczyta i mu się głupio zrobi i nas odwiedzi raczej nie Ps. w jedną stronę też bym podjechał - zamin jak się przebiorę dotrę do parkingu, dojadę do knurowa i zabiorę Dawida to będzie 20 - nie ma sensu do Gliwic wracać - po za tym jestem w robocie od 7 rana - dajcie żyć daj spokój Miron - robota jest dla biednych
Tomi_81 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 a kebs z browarem jeszcze lepszy smak
Tomi_81 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ale już na pewno zimny Nie no zimny nie był, ale też nie jest to co od razu żeby wszamać
diman Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Podziękował za wczorajszą gościne miło było
secio84 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dzięki za wczorajszego spota :-) naciepane z GT-I9195
Guregoru Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/330277-samsung-galaxy-core-prime-lte/
Rekomendowane odpowiedzi