SebolA4 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Pany, czy ktos z was przerabial moze temat mokrego dywanika od str kierowcy?? Pada i pada juz ktorys dzien, dzis cos pojezdziem, wychodze ze sklepu a tu szybki zaparowane... Sprawdzilem wsio i po str kierowcy ,bardziej przy podstopnicy mokro!! Gdzies wyczytalem ze moze wina odplywu, czy np linki od maski itp... Mechanikiem nie jestem Ktos moglby doradzic albo na to spojrzec? Zapchane odpływy na podszybiu, jeszcze trochę i Ci komfort zaleje a potem już kapa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Pany, czy ktos z was przerabial moze temat mokrego dywanika od str kierowcy?? Pada i pada juz ktorys dzien, dzis cos pojezdziem, wychodze ze sklepu a tu szybki zaparowane... Sprawdzilem wsio i po str kierowcy ,bardziej przy podstopnicy mokro!! Gdzies wyczytalem ze moze wina odplywu, czy np linki od maski itp... Mechanikiem nie jestem Ktos moglby doradzic albo na to spojrzec? Zapchane odpływy na podszybiu, jeszcze trochę i Ci komfort zaleje a potem już kapa... oOdplyw oki..problem okazal sie w czym innym...zbyt mocno dokrecona obudowa i ...wynik ponizej Nowa pokrywa dzis zamowiona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoS4 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 thnx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Thx too Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Bry. Jutro kebab ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) JUTRO MEGA ZLOT - ZAPRASZAM wpadajcie jutro wszyscy - przypomnimy sobie jak to jest wpaść w 15 aut i jak to jest zablokować kebab a jest do tego okazja Jutro będzie niespodzianka osobowa i samochodowa BĘDZIE NOWA FURA - KOZACKA Ps. i niespodzianka nie dotyczy Szymenia - zapewniam że niespodzianka będzie większa i nie piszcie na PW o szczegóły bo i tak pary przed piątkiem 18.00 nie puszczę Dawać cynka innym i w piątek się widzimy Edytowane 22 Października 2015 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Ja jutro się melduje. PS Miron widziałem twoja A5 pod gilem na Pszczynskiej chyba wtorek po 14 fajnie wyglądają te 4 kominy z tyłu Edytowane 22 Października 2015 przez egon47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Zapomnialeś dodać że tą niespodzianką nie będzie mój nissan ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ja jutro się melduje. PS Miron widziałem twoja A5 pod gilem na Pszczynskiej chyba wtorek po 14 fajnie wyglądają te 4 kominy z tyłu tak to ja - anoreksja mnie dopadła i musiałem wstąpić coś przekąsić Przez te kominy to jakoś auto stało sie wizualnie jeszcze bardziej szerokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ja będę ... i tu niespodzianka..... Przegubowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi