Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Elita :hi:

Arturro... gdzieś to wczoraj leciał smerfem? :wink:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już po wizycie w żorskim aqurionie potem na wyborach a teraz obiadek i popołudnie pełne relaksu w R8...

f37e901699f8e3c5accaf4e11b49b0c0.jpg

[emoji482]

6c6b5c4ec8e615703a0dc43187dc8fbf.jpg:wink:

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Az mi smaka zrobiliście i musiałem chwile pograć w Gran turismo 6

Edytowane przez egon47

Opublikowano

Nie myślałem że to kiedyś napisze po wielu bitwach słownych z moskalem ale Forza 4 wciąga nosem Gran Turismo ... Chyba moim next genem będzie jednak X One a nie PS4 ...

Także tego...[emoji482] i wracam na tor [emoji12] [emoji2]

:hi:

Siema grzybiorzu z rybnika [emoji12]
Następnym razem daj znać jak pojedziesz ja też lubie chodzić na grzyby tylko w tym roku nie muałem tyle szczęścia co ty... W ile osób dziś byliście ?

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Mario, dzisiaj w 5 osób, ale prawdziwy wysyp był tydzien temu, tyle że nie moglem wtedy jechac, a szkoda

Opublikowano

Trzeba było pisać ja bym pojechał haha

Opublikowano

Witam! :hi:

Zrobiłem dziś trasę 1130km z powrotem tam gdzie mieszkam. Auto jest miód malina. Jestem zafascynowany nim. Spalanie 6.2l na tempomacie 150km/h auto załadowane. Kopyto jest. Aktywny tempomat, lane assist, brake assist, MMI, grzane stołki. Jedyne co mnie wk***iało to te huczące łożysko z tyłu. Muszę się dowiedzieć, czy to jest tak na prawdę, że w Q5/A5 łożyska szybko siadają. No i myślałem przez chwilę używając tych bajerów co wymieniłem że może szkoda, że nie mam automata. Człowiek robi się bardzo leniwy jadąc takim autem i używając aktywnego tempomatu i lane assist i jak musi bieg zmienić dziwi się, że musi to zrobić i się nie chce.

Ale pech jest taki, że w poliftach były już tylko S-troniki, nie było Tiptronica. A S-tronica nie chcę. Był jeszcze multitronic, ale trzeba go szuakać bo większość jest S-tr.

Chyba dobrze zrobiłem że wziąłem 19" zimówki, ale to się tak na prawdę okaże jak śnieg będzie na drodze. Ogólnie auto mega pozytywne.

Jeśli chodzi o wygląd, to mnie się o wiele bardziej podoba przód polifta s-line, niż nawet przedlift rs5. Z tym zderzakiem tylnym sprawa dyskusyjna, ale ja oglądając przez 4 miesiące ogłoszenia natknąłem się na parę poliftów z takim właśnie zderzakiem tylnym rzekomo z przed lifta. Zderzak z czerwonego A5 na numerach chiszpańskich jest inny od zderzaka w białym A5 na numerach Ingolstadt.

Bagażnik jest dość pakowny nawet, ale ciekawe jak wygląda w porównaniu do A6 C7.

Miron wielkie dzięki :notworthy: za zorganizowanie takiego licznego spota. Było mi mega miło, że mimo że na forum się ostatnio słabo udzielałem to takie liczne grono klubowiczów zaszczyciło swoją obecnością. Ale wiem, że to nie z mojego powodu, ale z powodu niespodzianki motoryzacyjnej :decayed::grin:

Następnym razem trzeba się napić w doborowym towarzystwie. :friends:

B5 sprzedane, poszło od ręki i nowy właściciel mega zadowolony :)

Edytowane przez gregory

Opublikowano

Trzeba było pisać ja bym pojechał haha

Ja też ;)
Opublikowano

Zrobiłem dziś trasę 1130km z powrotem tam gdzie mieszkam. Auto jest miód malina. Jestem zafascynowany nim. Spalanie 6.2l na tempomacie 150km/h auto załadowane. Kopyto jest. Aktywny tempomat, lane assist, brake assist, MMI, grzane stołki. Jedyne co mnie wk***iało to te huczące łożysko z tyłu. Muszę się dowiedzieć, czy to jest tak na prawdę, że w Q5/A5 łożyska szybko siadają. No i myślałem przez chwilę używając tych bajerów co wymieniłem że może szkoda, że nie mam automata. Człowiek robi się bardzo leniwy jadąc takim autem i używając aktywnego tempomatu i lane assist i jak musi bieg zmienić dziwi się, że musi to zrobić i się nie chce.

Ale pech jest taki, że w poliftach były już tylko S-troniki, nie było Tiptronica. A S-tronica nie chcę. Był jeszcze multitronic, ale trzeba go szuakać bo większość jest S-tr.

Chyba dobrze zrobiłem że wziąłem 19" zimówki, ale to się tak na prawdę okaże jak śnieg będzie na drodze. Ogólnie auto mega pozytywne.

Jeśli chodzi o wygląd, to mnie się o wiele bardziej podoba przód polifta s-line, niż nawet przedlift rs5. Z tym zderzakiem tylnym sprawa dyskusyjna, ale ja oglądając przez 4 miesiące ogłoszenia natknąłem się na parę poliftów z takim właśnie zderzakiem tylnym rzekomo z przed lifta. Zderzak z czerwonego A5 na numerach chiszpańskich jest inny od zderzaka w białym A5 na numerach Ingolstadt.

Bagażnik jest dość pakowny nawet, ale ciekawe jak wygląda w porównaniu do A6 C7.

Miron wielkie dzięki :notworthy: za zorganizowanie takiego licznego spota. Było mi mega miło, że mimo że na forum się ostatnio słabo udzielałem to takie liczne grono klubowiczów zaszczyciło swoją obecnością. Ale wiem, że to nie z mojego powodu, ale z powodu niespodzianki motoryzacyjnej :decayed::grin:

Co do przodu jestem tego samego zdania .... Żaden RS tylko polift światła i halogeny są mega u ciebie ... Nie ta epoka....
Opublikowano

W przedliftach był problem z tulejami i dlatego huczy, można wymienić na poliuretan ale wtedy jest trochę sztywniej.

Podobno pod nazwą S-tronic można znaleźć tipa, swoją drogą nie wiem czemu nie chcesz dwusprzęgłowej skrzyni...

Jaki silnik?

Opublikowano

Hammerek, w 3 litrowym gnojoku to ma Gregor :)

Opublikowano

To tam tym bardziej multi nie wkładali :wink:

Gregor kiedy swap na jakieś normalne hamulce?
Opublikowano
:hi: pochwalony
Opublikowano

:hi: :hi:

Opublikowano

Siema z rana z sali wykładowej... Czuje się jak kiedyś studiach

Opublikowano

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.