MAJKI Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Mario coś w ten deseń tylko nie taka gleba Ale nie powiem miałem chęć też na tą podróbke bbsa Edytowane 1 Listopada 2015 przez MAJKI
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Majki może mój wzór by cię interesował?
MAJKI Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Majki może mój wzór by cię interesował? teraz to już za późno ucho bo fele w garażu a co masz ciekawego ?
H4mm3R Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Mario coś w ten deseń tylko nie taka gleba Ale nie powiem miałem chęć też na tą podróbke bbsa Byś miał bbsa
Arturoo Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Mario coś w ten deseń tylko nie taka gleba super wzór
Mario22 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Mario coś w ten deseń tylko nie taka gleba Ale nie powiem miałem chęć też na tą podróbke bbsa BBS to mega klasyk nie do pobicia ale też oklepany już... Te też ciekawe takie nowocześniejsze niż BBS. Ja jak kiedyś bym miał 3 e46 to tylko wielki rant.... Ale wielki.... Takie jak Egon miał Egon miał taki sobie ten wzór... Na jego B6 fajnie wyglądał ale do e46 bym go nie chciał.
egon47 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Mario coś w ten deseń tylko nie taka gleba Ale nie powiem miałem chęć też na tą podróbke bbsa BBS to mega klasyk nie do pobicia ale też oklepany już... Te też ciekawe takie nowocześniejsze niż BBS. Ja jak kiedyś bym miał 3 e46 to tylko wielki rant.... Ale wielki.... Takie jak Egon miał Egon miał taki sobie ten wzór... Na jego B6 fajnie wyglądał ale do e46 bym go nie chciał. Bmw ma inny rozstaw śrub niż audi wiec i tak by nie podeszły Fajny wzór Majki wybrałeś sam chciałem tez podobny do mojej b6 ale wydaje mi się ze dużo tego jest więc wybrałem moje Merce
MAJKI Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Mario coś w ten deseń tylko nie taka gleba Ale nie powiem miałem chęć też na tą podróbke bbsa Byś miał bbsa H4mm3R widzialem to zdjecie ale to chyba jest dare lm i powiem ze jest mega roznica w wykonaniu dare rs ale bbs a tego samego wzorutylko z firmy calibre wlasnie to jest ta na moim zdjeciu dare rs porazka dekiel z pcv i srubki tez
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Majki dobry wybór, tylko szkoda że 18''
MAJKI Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Wiem wiem Pucek ale chyba jeszcze nie doroslem do 19 albo juz za stary hehe Ale 19 ,20 cali to tam maja zatrzesienie tylko super bryke miec to mozna przebierac
Mario22 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Wiem wiem Pucek ale chyba jeszcze nie doroslem do 19 albo juz za stary hehe Ale 19 ,20 cali to tam maja zatrzesienie tylko super bryke miec to mozna przebierac Czyli co ... Ty nie masz kompleksów jak niektórzy ...A wogóle jakie tam max da się upchać bez rolowania nadkoli i cudowania? Edytowane 1 Listopada 2015 przez Mario22
MAJKI Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Z X5 wchodza felgi na tyl 19 cali szer 10,5 cala ale lekki dystans musi byc zeby lekko kolo wyszlo na zewnatrz i nie tarlo o amortyzator. Z przodu jest gorzej takie cos upchnac
Rekomendowane odpowiedzi