miron78 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 dzięki za kepsa i spokojny zlocik idę na mobile de oglądać insignie OPC młody rocznik w miarę - mały przebieg - dobra cena i blisko można by podjechać oblukać ciekawe jak z materiałami , wykończeniem i przede wszystkim w awaryjnością http://allegro.pl/opel-insignia-opc-4x4-325km-2-8-v6-turbo-i5811349149.html pojemność bagażnika w 5 drzwiówce 500 litrów więc nawet kombi nie konieczne - pytanie co ładniejsze tyle że spalanie pewnie 15
Pucek Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 dzięki za kepsa i spokojny zlocik idę na mobile de oglądać insignie OPC młody rocznik w miarę - mały przebieg - dobra cena i blisko można by podjechać oblukać ciekawe jak z materiałami , wykończeniem i przede wszystkim w awaryjnością http://allegro.pl/opel-insignia-opc-4x4-325km-2-8-v6-turbo-i5811349149.html pojemność bagażnika w 5 drzwiówce 500 litrów więc nawet kombi nie konieczne - pytanie co ładniejsze Ja bym się nie wstydził jeździć takim autem Tyle że te spalanie
Miszka82 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 dzięki za kepsa i spokojny zlocik idę na mobile de oglądać insignie OPC młody rocznik w miarę - mały przebieg - dobra cena i blisko można by podjechać oblukać ciekawe jak z materiałami , wykończeniem i przede wszystkim w awaryjnością http://allegro.pl/opel-insignia-opc-4x4-325km-2-8-v6-turbo-i5811349149.html pojemność bagażnika w 5 drzwiówce 500 litrów więc nawet kombi nie konieczne - pytanie co ładniejsze tyle że spalanie pewnie 15 Cześć Gliwice Miron nie rób ludzi w c**ja - nie wieżę, że polecisz na takie ścierwo...chyba, że masz długi to chętnie odkupię
miron78 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 widzę że to nawet z lpg lata po polsce coś mi ciężko uwierzyć że to strasznie awaryjne nie będzie dzięki za kepsa i spokojny zlocik idę na mobile de oglądać insignie OPC młody rocznik w miarę - mały przebieg - dobra cena i blisko można by podjechać oblukać ciekawe jak z materiałami , wykończeniem i przede wszystkim w awaryjnością http://allegro.pl/opel-insignia-opc-4x4-325km-2-8-v6-turbo-i5811349149.html pojemność bagażnika w 5 drzwiówce 500 litrów więc nawet kombi nie konieczne - pytanie co ładniejsze tyle że spalanie pewnie 15 Cześć Gliwice Miron nie rób ludzi w c**ja - nie wieżę, że polecisz na takie ścierwo...chyba, że masz długi to chętnie odkupię ale ścierwo bo to nie ma 4 kółek na masce czy z konkretnego powodu ?
Tomi_81 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzięki za spota co prawda jednoosobowy ale kebsa machnąłem
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzięki za spota co prawda jednoosobowy ale kebsa machnąłem jechałeś po 22 ?
Tomi_81 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzięki za spota co prawda jednoosobowy ale kebsa machnąłem jechałeś po 22 ? Tak po pracy
Arturoo Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Dzięki za spota co prawda jednoosobowy ale kebsa machnąłem jechałeś po 22 ? Tak po pracy a nie napisałeś tego tu bo ? ...też miałem jechać ale jak widziałem, podziękowania to odpuściłem
Tomi_81 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 a nie napisałeś tego tu bo ? ...też miałem jechać ale jak widziałem, podziękowania to odpuściłem Pisałem wcześniej że po robocie wpadnę jak się przedłuży....nie spojrzałem na forum a że smak był to i tak pojechałem
Tomi_81 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 ehh szkoda No mogłem napisać jak będzie miał smak to dzwoń
Mario22 Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Kur... Ja tez moglem byc po 22 Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Oglądałem wczoraj Hyundaia i20... najnowsza buda... Środek naprawde fajny... Ciekawszy niż w tym pasku fajnie przytulnie naprawde ok. Auto bardziej jako drugie typowo do pracy a mialo ledy a nawet chyba światłowody bo bardzej paski niz typowy led i soczewki.. klimatronic itd... Auto urosło... Coś ala nowa corsa lub astra 3... Fajny konkurent nowego clio... wiem że zaraz bede wyśmiewany że to nie tdi i wogóle w hujnia ani vw ale jako drugie auto do roboty tanie w utrzymaniu i mniej awaryjne niż każde tfsi tsi tdi po niemcu co płacze to ciekawa propozycja... Ogólnie mając ok 25 tyś zł na auto i mając dylemat używane tdi tsi tfsi lub nowe niby ciotowate plus delikatne raty to warto pomyśleć... Ostatnio konfigurowałem zamiast nissana clio nowe i za 50 tyś zł można mieć naprawde fajne wesołe autko z silnikiem turbo nówka dwukolorowe parktronic ekran z navi itd itp grzane stolki... I też teretycznie jest dylemat... Używane h*j wie co z przebiegiem 150 i więcej albo nowe wesołe ciekawe ale słabsze no i nie żaden VAG.. to samo tyczy się nowej fabii... Może bede wyśmiewany ale chyba wole nowe mniej cool... Pucek np kupił fajne B7 od ośka ale to juz auto z przebiegiem itd i trza wkladać w to drogie w utzrymaniu a tak nówka w tej cenie i mieć wszystko w d*pie... Nie wiem tak mi sie wydaje.... Ciekaw jestwm waszych opinii... Konfigurowałem też opla karla nowego to za 50 tyś też można ładnie wyjechać po zniżkach... Naciapane z Z2 Jest też opcja np 2 latka typowo opc rs lub coś podobnego sportowego ale już używanego ok 2 lata otomoto.pl/oferta/renault-clio-gordini-rs-zawieszenie-kw-fotele-recaro-hamulce-brembo-ID6y9VkW.html Naciapane z Z2 Edytowane 28 Listopada 2015 przez Mario22
egon47 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Odnośnie takich aut fajne auto jako drugie auto dla Żony to ok ale ja siebie w takim aucie po prostu nie widzę... mam swoją pasję i wiem ze mając na samochód 50tys wybrał bym audi B8 w sedanie.
Rekomendowane odpowiedzi