secio84 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Oglądałem wczoraj Hyundaia i20... najnowsza buda... Środek naprawde fajny... Ciekawszy niż w tym pasku fajnie przytulnie naprawde ok. Auto bardziej jako drugie typowo do pracy a mialo ledy a nawet chyba światłowody bo bardzej paski niz typowy led i soczewki.. klimatronic itd... Auto urosło... Coś ala nowa corsa lub astra 3... Fajny konkurent nowego clio... wiem że zaraz bede wyśmiewany że to nie tdi i wogóle w hujnia ani vw ale jako drugie auto do roboty tanie w utrzymaniu i mniej awaryjne niż każde tfsi tsi tdi po niemcu co płacze to ciekawa propozycja... Ogólnie mając ok 25 tyś zł na auto i mając dylemat używane tdi tsi tfsi lub nowe niby ciotowate plus delikatne raty to warto pomyśleć... Ostatnio konfigurowałem zamiast nissana clio nowe i za 50 tyś zł można mieć naprawde fajne wesołe autko z silnikiem turbo nówka dwukolorowe parktronic ekran z navi itd itp grzane stolki... I też teretycznie jest dylemat... Używane h*j wie co z przebiegiem 150 i więcej albo nowe wesołe ciekawe ale słabsze no i nie żaden VAG.. to samo tyczy się nowej fabii... Może bede wyśmiewany ale chyba wole nowe mniej cool... Pucek np kupił fajne B7 od ośka ale to juz auto z przebiegiem itd i trza wkladać w to drogie w utzrymaniu a tak nówka w tej cenie i mieć wszystko w d*pie... Nie wiem tak mi sie wydaje.... Ciekaw jestwm waszych opinii... Konfigurowałem też opla karla nowego to za 50 tyś też można ładnie wyjechać po zniżkach... Naciapane z Z2 Jest też opcja np 2 latka typowo opc rs lub coś podobnego sportowego ale już używanego ok 2 lata otomoto.pl/oferta/renault-clio-gordini-rs-zawieszenie-kw-fotele-recaro-hamulce-brembo-ID6y9VkW.html Naciapane z Z2 Mario prosta odpowiedz jeśli stać cię na nowe to nie wiem nad czym się zastanawiasz. naciepane z GT-I9195 Ja osobiście kupił bym używane i pożądane niż auto z puszki po piwie naciepane z GT-I9195
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja na razie badam rynek ale wiem że max do roku bede w stanie coś kupić... Na leonie megavstraciłem stąd takie rozkminy Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Może mnie wyśmiejesz, ale ja wolałbym od Pucka B7 ile ludzi, tyle opinii....
egon47 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego zanim odejdziesz. To znaczy ze zły samochód kupiłeś Ten tekst mi się nasuwa jak bym kupił taka nowa puszkę Edytowane 28 Listopada 2015 przez egon47
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Może mnie wyśmiejesz, ale ja wolałbym od Pucka B7 ile ludzi, tyle opinii....Spoko nie wyśmieje bo jestem ciekaw opinii... Szczególnie hornego i pajdy bo oboje mają i nówki i używki...Naciapane z Z2
egon47 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja na razie badam rynek ale wiem że max do roku bede w stanie coś kupić... Na leonie megavstraciłem stąd takie rozkminy Naciapane z Z2 Mario a od kiedy na pasji się nie traci ja na poprzedniej B5 straciłem mega dużo kasy. Ale jak ktoś się mnie zapyta czy tego żałuję to odpowiadam ze nie bo to Pasja i nigdy tego nie będę żałował i jak bym miał okazję kupić B5 i zrobić ja na RS4 w sedanie to bez wahania bym włożył kilka dziesiąt tysięcy
krolu Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam, z racji tego, że zaczął się trochę martwy okres w mojej branży i masą wolnego czasu powróciłem do diagnostyki samochodowej więc jak ktoś coś to 515 490 876. Pozdr.
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Widzę że znowu zaczyna się temat auto No to mogę coś napisać od siebie, jeżeli miałbym kupić nowe auto to tylko jakieś małe gówno ale dla Ani, ja w takim aucie się nie odnajdę, po prostu jestem przyzwyczajony do środka audi, po co mam się męczyć w innym aucie w którym nie mam radości z jazdy? jest dużo aut które bym kupił bo z zewnątrz są mega, ale środki odpychają. Kupiłem za nie małe pieniądze B7, wiem że na nim stracę 10 tyś przy sprzedaży w ciągu 3 lat, szykują się też większe wymiany i pewnie zamknę się w 20 tysiach ale cóż, kupuje się świadomie, trudno mi będzie kupić następne auto żeby miało taki wypas, było w takim stanie z takim przebiegiem i takim silnikiem, po prostu jest frajda i założę się że nie jeden gdyby miał kasę zrobił by to samo co ja, mogłem jeździć dalej B5, biedne nie było, dość dobrze jeździło i bardzo tanio, a teraz jak do niego wsiadam to pierwszymi słowami jest "o ciul, ale padaka" Dlatego też Mario, spróbuj się przełamać, kup nie styrane audi z dobrych wypasem z mocniejszym silnikiem i założę się że będziesz mega zadowolony i już nigdy nie wrócisz do nowych, dupowatych aut
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja bym chciał raz zakosztować jakiegoś gokarta... Hotchatch czy jak się to tam pisze czyli lekkie i szybkie.. Ale faktycznie to są puszki Naciapane z Z2
Pucek Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Ja bym chciał raz zakosztować jakiegoś gokarta... Hotchatch czy jak się to tam pisze czyli lekkie i szybkie.. Ale faktycznie to są puszki Naciapane z Z2 No to sprawa jest prosta, nie myśl o nowym tylko kup świeżego gokarta
egon47 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam, z racji tego, że zaczął się trochę martwy okres w mojej branży i masą wolnego czasu powróciłem do diagnostyki samochodowej więc jak ktoś coś to 515 490 876. Pozdr. LA PAROWA wrócił
miron78 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Opublikowano 28 Listopada 2015 Witam, z racji tego, że zaczął się trochę martwy okres w mojej branży i masą wolnego czasu powróciłem do diagnostyki samochodowej więc jak ktoś coś to 515 490 876. Pozdr. A Ty nie myśl że się wkupisz jakąś diagnostyką nam się auta nie psują i nam diagnostyka nie potrzebna - wpier...ol te kable do piwnicy i tak poprostu po staremu wpadnij na zlota bo już pajęczynami zarosłeś jeżeli chodzi o życie klubowe Ja bym chciał raz zakosztować jakiegoś gokarta... Hotchatch czy jak się to tam pisze czyli lekkie i szybkie.. Ale faktycznie to są puszki Naciapane z Z2 No to sprawa jest prosta, nie myśl o nowym tylko kup świeżego gokarta dokładnie tylko na autostradzie jedź prawym co byś naszych starych diesli nie blokował A do astry se kup bagażnik na dach bo z niej takie rodzinne auto jak moje C2
Mario22 Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Taaa ale jak bede.musial dobrać kredytu na fure to bedzie kochany wtedy... Haha Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 tylko na autostradzie jedź prawym co byś naszych starych diesli nie blokował no w tym temacie akurat nie można się do niego doczepić....jeździ prawym ...sprawdzone info
pajda Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Może mnie wyśmiejesz, ale ja wolałbym od Pucka B7 ile ludzi, tyle opinii....Spoko nie wyśmieje bo jestem ciekaw opinii... Szczególnie hornego i pajdy bo oboje mają i nówki i używki...Naciapane z Z2 a zatem : każdy jest inny i każdy ma inne aspiracje i każdy traktuje auto inaczej dla jednych jest pojazdem do przemieszczania z punkt A do B , dla innych pasją , świętości i takie tam ble,ble bądź forumową choroba, co po niektórzy mają mega parcie na markę audi że tylko cztery kółka bo inaczej nie jedzie coś w stylu bez gwiazdy nie ma jazdy Trzeba wziąć pod uwagę że czasy się zmieniają i auta nie są już tak wytrzymałe i trwałe jak dawniej i aut na rynku coraz to bardziej przybywa i o stłuczkę coraz łatwiej. Wsiadają do audi morda się śmieje , niemiecki wóz , wow na 19" itd i po chwili jazdy patrząc na licznik i przebieg mowisz jakie super auto pół miliona i śmiga i nawet te 200 km/h poleci a potem budzisz się pewnego ranka i zonk motor padł i jeszcze pare innych części i zaczynają się wydatki i już mina zrzednie, tysiące myśli co robić dalej sprzedać, remontować Wsiadają do VW nówka z salonu, powiedźmy że z wypasem zadowalającym , morda się śmieje , pachnie nowością , komfort nic nie stuka nic nie puka , gwarancja itd - masz komfort psychiczny Myślę że im świeże auto tym lepiej dla ciebie , co po niektórzy wolą starsze audi niż nowszego forda i OK ich wybór, ja tam wolę nowszego forda , a na wczasy latać samolotem . Jak bede zmieniał auto to może nie będzie to nówka z salonu ale 3-4 letnie max i nie będzie to moje drugie auto w rodzinie tylko pierwsze podstawowe i rodzinne, moim drugim autem jest VW żonki .
stanley Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Pajda, sam sobie zaprzeczasz: bo władowałeś w auto fciul hajsu + teraz kapa silnika. Gdyby to przytrafiło się mnie, też bym pewnie miał dylemat Myślę, że jakby Ci się to stało w jakimś focusie, to byś się nawet nie zastanawiał i zapchnął to do rzeki
pajda Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Pajda, sam sobie zaprzeczasz: bo władowałeś w auto fciul hajsu + teraz kapa silnika. Gdyby to przytrafiło się mnie, też bym pewnie miał dylemat Myślę, że jakby Ci się to stało w jakimś focusie, to byś się nawet nie zastanawiał i zapchnął to do rzeki i to był błąd robie kapę bo jak mam kupić B7 to muszę moje B6 reanimować bo nie chce mieć replaya
stanley Opublikowano 28 Listopada 2015 Opublikowano 28 Listopada 2015 Pajda, sam sobie zaprzeczasz: bo władowałeś w auto fciul hajsu + teraz kapa silnika. Gdyby to przytrafiło się mnie, też bym pewnie miał dylemat Myślę, że jakby Ci się to stało w jakimś focusie, to byś się nawet nie zastanawiał i zapchnął to do rzeki i to był błąd robie kapę bo jak mam kupić B7 to muszę moje B6 reanimować bo nie chce mieć replaya czy to był błąd to ciężko powiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi