Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

P.S. Właśnie dostałem smsa od ASO opla przypominają cego o jutrzejszej wizycie..... :-))

82f8ef872275def69d27ad79b06edb9e.jpg

Fakty... Żaden hejt....

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

coś się dzieje :naughty:....Mario !!! ...kiedy jazdy próbne tym bitem ? :D

Opublikowano

Dla mnie akurat jest opel gownianie zrobiony :-)

Nie no teraz to i ja jestem wku.... :D:D:D:D:D

Opublikowano (edytowane)

Miałem go dziś na 60 km ale pełny gaz od samej bramy... Czekam.znowu na trase gliwice lublin gliwice wtedy napisze więcej... To.są te chwile gdy paliwo się nie liczy bo wykładam z swoich i zwracają... Haha jak bym ją miał na piątek to każdy mógłby upalać byle z głową co by nie zarysować mocniej... A brązowa skóra przyppmniała mi czasy ziwlonego opla tigry z brązową skórą....

Naciapane z Z2

Dla mnie akurat jest opel gownianie zrobiony :-)

Nie no teraz to i ja jestem wku.... :D:D:D:D:D

Tomi nie warto... [emoji1]

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Miałem go dziś na 60 km ale pełny gaz od samej bramy... Czekam.znowu na trase gliwice lublin gliwice wtedy napisze więcej... To.są te chwile gdy paliwo się nie liczy bo wykładam z swoich i zwracają... Haha jak bym ją miał na piątek to każdy mógłby upalać byle z głową co by nie zarysować mocniej

no to sprawa się rypła :decayed:

Opublikowano

Spokojnie jeszcze się nie zwalniam... U nas w firmie kupują dobre fury byle.nie droższe niż 150 tyś ale od koloru do wyboru... Musimy poczekać aż trafi mi sie kurs w piątek.... Kiedyś się uda.. Miałem już tak subaru nowe audi a1 corsy chevrolety i inne gówna o których nie pisałem bo nie warto...

Naciapane z Z2

Opublikowano

a to dobrze ,że jakimiś szitami nie zawracałeś nam głowy :D

Opublikowano (edytowane)

Śmiej się a wiesz co fajnego miało subaru? Haha miało nawigacje w lusterku wstecznym... Fajny bajer nie odrywał uwagi od kierunku jazdy... Szukałem tego po necie i już wiem jak to,zainstalować w.moim roboczym nissanie lpg.... Ale.pewnie zaraz ktoś Napisze że to odwraca uwage... Hahahahha

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

dziwię się ,że inne marki każą sobie płacić 150 k za jakieś gówniane wynalazki :facepalm: ....Danielu nie jeździłem insignią opc....ale pewnie musi być niezła zabawa w porównaniu do naszych padlin ;)...mi straszną frajdę sprawia jeżdżenie moją padliną....zauważyłeś pewnie ostatnio ;)

Opublikowano

Mario ochłoń, bo widzę że pojeździłeś w końcu poza grami jakimś autem co ma ponad 300KM i masz motylki w brzuszku :decayed:

Od siebie dodam tylko że jeśli ten passek też byłby 2.0 TDI Biturbo to ta Insignia miałaby bidę :wink:

887483_903793846371844_54837255906082692

Opublikowano

Artur dokładnie... Bądzmy obiektywni... Miałem na trasie gliwice dortmund opla antare... Moc 200 kuca automat ale.masa ponad 2 tony... Pisałen coś? Nie... Bo było poprawnie wygodnie ale bez emocji....

Naciapane z Z2

Opublikowano

dziwię się ,że inne marki każą sobie płacić 150 k za jakieś gówniane wynalazki :facepalm: ....Danielu nie jeździłem insignią opc....ale pewnie musi być niezła zabawa w porównaniu do naszych padlin ;)...mi straszną frajdę sprawia jeżdżenie moją padliną....zauważyłeś pewnie ostatnio ;)

Bo masz w koncu normalna skrzynie :-D

Ale z drugiej strony, madry bo trafil na Polowke 1.4 60km :-D

A ja sie zas nasluchalem :-D

Opublikowano (edytowane)

Mario ochłoń, bo widzę że pojeździłeś w końcu poza grami jakimś autem co ma ponad 300KM i masz motylki w brzuszku :decayed:

Od siebie dodam tylko że jeśli ten passek też byłby 2.0 TDI Biturbo to ta Insignia miałaby bidę :wink:

Hammerr zrozum... Jeżeli kupie tego paska o którym piszesz w bogatej opcji za 150 tyś zł to się zgadzam przepraszam i wogóle... Robie ci laske.... Ludzie... Ja porównuje nowe auta z salonu za 150 tyś zł.... I może to być nawet dacia ale.max 150 tyś zł

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Hammerr zrozum... Jeżeli kupie tego paska o którym piszesz w bogatej opcji za 150 tyś zł to się zgadzam przepraszam i wogóle... Robie ci laske.... Ludzie... Ja porównuje nowe auta z salonu za 150 tyś zł.... I może to być nawet dacia ale.max 150 tyś zł

Naciapane z Z2

grubo :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

nagrywam to ,czy masz coś przeciw ?? :grin:

Opublikowano

Naciapane z Z2

Myślę że nie wydasz 150tysia na nowe auto, a że możesz pojeździć takimi autami to pozazdrościć :wink:

Naciapane z Z2

grubo :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

nagrywam to ,czy masz coś przeciw ?? :grin:

Nagrywasz ale nie udostępniasz :grin:

Opublikowano

Nagrywaj se ale ja porównuje grube fury jednak za max 150 tyś zł... A inni nie patrzą na koszt nówki... Stasiu może zappda cennik nówki paska r line w jakimś biturbo.... I wtedy pogadamy...

Naciapane z Z2

Opublikowano

:grin::grin::grin:

Opublikowano (edytowane)

Stasiu jak mi pokaże mega bogatego paska w rline i z mocnym motorem powyżej 220 kuca i to w cenie 150 tyś polskich nowych złotych max to za kare gwarantuje nie pojawić się na spocie gliwickim do końca roku 2015 i. Nie zawitać na kebaba tam nawet w tygodniu... Mowa o normalnym cenniku bez wałków...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22
Opublikowano

Stasiu jak mi pokaże mega bogatego paska w rline i z mocnym motorem powyżej 220 kuca i to w cenie 150 tyś polskich nowych złotych max to za kare gwarantuje nie pojawić się na spocie gliwickim do końca roku 2015 i. Nie zawitać na kebaba tam nawet w tygodniu... Mowa o normalnym cenniku bez wałków...

Naciapane z Z2

Dołóż 35tys i kup nowe S3 :decayed: A nie insignie co ma tylną wycieraczkę jak w kombajnie :grin: