miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 4-5 eu dla porównania woda mineralna butelkowa do kolacji 4,75eu 1l pyszna była dlatego znacznie chętniej się kupowało 1l finlandi za 32zł pln ciekawe ogłoszenie - mam nadzieje że przebieg nie kręcony http://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A6-allroad-quattro-3.0-TDI-DPF/vhc:car,cnt:de,pgn:1,pgs:50,srt:date,sro:desc,ms1:1900_12_,frn:2007,prx:11000/pg:vipcar/222287315.html
Tomi_81 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 No to jakieś tragedii cenowej nie ma....chyba że dla nas jak byłem na delegacji w Niemcach to też w jakieś pizzerii 4 euro płaciłem.. pyszna była To już lepiej śnieg jeść
moskal Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzien dobry wszystkim. Mógłby mi ktoś udzielić informacji dlaczego ikona śląskiego oddziału terenowego A4-klubu.pl nie jedzie w tym roku na zlot ?
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 zależy o kogo pytasz - fakt za dużo slązaków nie jedzie ale jakościowo śląsk i w tym roku da radę
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Dzien dobry wszystkim. Mógłby mi ktoś udzielić informacji dlaczego ikona śląskiego oddziału terenowego A4-klubu.pl nie jedzie w tym roku na zlot ? Dzień Dobry Kolego, czy Ty na prawdę myślisz że On nie jedzie? Dzień nie poszedł na marne Ps. Nie patrzeć na syf z odbicia Edytowane 28 Lutego 2016 przez Pucek
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Moskalowi chyba nie o mnie chodzi Ps. Pucek gdzie wyczytałeś że jadę ?
Mario22 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Moskal luzik... Tutaj macie spine w stringach... tylko przetłumaczcie mironowi słowa...
Pucek Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Moskalowi chyba nie o mnie chodzi Ps. Pucek gdzie wyczytałeś że jadę ? Nigdzie, Ty nie odpuścisz bukowiny Moskal luzik... Tutaj macie spine w stringach... tylko przetłumaczcie mironowi słowa... Jak te kobiety szybko zmieniają zdanie
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Dzien dobry wszystkim. Mógłby mi ktoś udzielić informacji dlaczego ikona śląskiego oddziału terenowego A4-klubu.pl nie jedzie w tym roku na zlot ? Dzień Dobry Kolego, czy Ty na prawdę myślisz że On nie jedzie? Dzień nie poszedł na marne Ps. Nie patrzeć na syf z odbicia No Pucek nieźle masz w domu widzę - jak się Ania wnerwia to Ci całe okno razem z pianką potrafi wytargać z nerwów
Tomi_81 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Seksmisja na Polsacie Dzień nie poszedł na marne Pucek to kiedy z moim mam podjechać Seksmisja na Polsacie..
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 zależy o kogo pytasz Moskal nie ma mnie na liście - nie bez powodu Jako że to okrągła rocznica klubu i wyjątkowy zlot to HUGO miał plan jako niespodzianka zaprosić jakiegoś GOŚCIA specjalnego (znanego, przystojnego i lubianego celebrytę). Najpierw dzwonił do Borysa Szyca ten początkowo się zgodził ale jak poczytał o wcześniejszych zlotach i jak się tam wali wódę to zrezygnował Potem dzwonił do Kuby Wojewódzkiego - ten z racji że imprezowy mimo że nie przystojny to sie zgodził - z czasem doczytał że to jest w BT i że dojazd własny i zrezygnował bo stwierdził że z powodu jednego wekendu nie będzie kupował zimówek do lambo Ps. nic więcej napisać nie mogę ale domyśl się dlaczego mnie nie może być na liście i kto będzie tym gościem specjalnym
moskal Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 zależy o kogo pytasz Moskal nie ma mnie na liście - nie bez powodu Jako że to okrągła rocznica klubu i wyjątkowy zlot to HUGO miał plan jako niespodzianka zaprosić jakiegoś GOŚCIA specjalnego (znanego, przystojnego i lubianego celebrytę). Najpierw dzwonił do Borysa Szyca ten początkowo się zgodził ale jak poczytał o wcześniejszych zlotach i jak się tam wali wódę to zrezygnował Potem dzwonił do Kuby Wojewódzkiego - ten z racji że imprezowy mimo że nie przystojny to sie zgodził - z czasem doczytał że to jest w BT i że dojazd własny i zrezygnował bo stwierdził że z powodu jednego wekendu nie będzie kupował zimówek do lambo Ps. nic więcej napisać nie mogę ale domyśl się dlaczego mnie nie może być na liście i kto będzie tym gościem specjalnym Hugonowi nalezy się siarczysty liść. Jak on śmiał zadzwonić najpierw do Szyca i Wojewódzkiego a potem dopiero do Ciebie ???
miron78 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) nie - spoko byłem na feriach - nie odbierałem - dzwonił najpierw do mnie Edytowane 28 Lutego 2016 przez miron78
moskal Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 nie - spoko byłem na feriach - nie odbierałem - dzwonił najpierw do mnie Uratowałeś Mu co najmniej dwa zęby.
Rekomendowane odpowiedzi