Arturoo Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 zakładaj gopro na czoło i relacjonuj online przymiarkę
szymeniu Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Do mnie dzisiaj też kurier zajechał jutro będzie ostry zapierdziel. Ty się Mirek nie śmiej tylko na mszę do kościoła w intencji normalnej pogody
Pucek Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) No ja napewno nie pojade swoim bo mie tam zlinczuja hahahahaNo to biorę tourana od ojca i weźmiemy jeszcze grisze bo pytał czy może się zabraćDiman, tak wlasnie zrób, ja pojade swoim bo Ania na trasie lubi sobie rzygnąć wiec szkoda żeby turan był do mycia, wystarczy że po mnie sprzataleś w b7 Miron, u mnie jest taki popularny i dobry szpital... Psychiatryczny Edytowane 11 Marca 2016 przez Pucek
diman Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 No ja napewno nie pojade swoim bo mie tam zlinczuja hahahahaNo to biorę tourana od ojca i weźmiemy jeszcze grisze bo pytał czy może się zabraćDiman, tak wlasnie zrób, ja pojade swoim bo Ania na trasie lubi sobie rzygnąć wiec szkoda żeby turan był do mycia, wystarczy że po mnie sprzataleś w b7 Miron, u mnie jest taki popularny i dobry szpital... Psychiatryczny Oki wezmę grisze w takim razie i tyle
miron78 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Do mnie dzisiaj też kurier zajechał jutro będzie ostry zapierdziel. Ty się Mirek nie śmiej tylko na mszę do kościoła w intencji normalnej pogody Szymek - Ty się nie martw o pogodę We wtrorek i środę ma być mocno w plusie Skocz do BT zostaw auto przed stasindą wróć na stopa a w piątek ja Cię zabiorę swoim
szymeniu Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Do mnie dzisiaj też kurier zajechał jutro będzie ostry zapierdziel. Ty się Mirek nie śmiej tylko na mszę do kościoła w intencji normalnej pogody Szymek - Ty się nie martw o pogodęWe wtrorek i środę ma być mocno w plusie Skocz do BT zostaw auto przed stasindą wróć na stopa a w piątek ja Cię zabiorę swoim Dobra opcja patrzę i co mnie cieszy to że na razie bez śniegu a to najważniejsze Będę w piątek za tydzień tylko muszę gdzieś po trasie zaplanować tankowanie bo do Zakopanego z Wro to na bank nie dojadę
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Do mnie dzisiaj też kurier zajechał jutro będzie ostry zapierdziel. Ty się Mirek nie śmiej tylko na mszę do kościoła w intencji normalnej pogody Szymek - Ty się nie martw o pogodęWe wtrorek i środę ma być mocno w plusie Skocz do BT zostaw auto przed stasindą wróć na stopa a w piątek ja Cię zabiorę swoim Nie wiem czy widziałeś....Ale po tym co czytam to chyba nie ... Pucek się oferował, że ma pochytane w pewnej instytucji w Rybniku na gliwickiej
miron78 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 czytałem ale jeszcze mi trochę brakuje że tam bilecik dostać Do mnie dzisiaj też kurier zajechał jutro będzie ostry zapierdziel.Ty się Mirek nie śmiej tylko na mszę do kościoła w intencji normalnej pogody Szymek - Ty się nie martw o pogodęWe wtrorek i środę ma być mocno w plusieSkocz do BT zostaw auto przed stasindą wróć na stopa a w piątek ja Cię zabiorę swoim Dobra opcja patrzę i co mnie cieszy to że na razie bez śniegu a to najważniejsze Będę w piątek za tydzień tylko muszę gdzieś po trasie zaplanować tankowanie bo do Zakopanego z Wro to na bank nie dojadę i dlatego w ostatniej chwili zrezygnowałem z zakupu r8
Pucek Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Nie wiem kiedy ostatni raz miałem tak długi weekend, zaczął się dziś o 13:00 a skończy się dopiero w poniedziałek o 23:00 kiedy to będę musiał pojechać na nockę, plany? przygotować formę do hardcorowego weekendu
stanley Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 to psyt DIman, rozumiem, że Grisza jedzie z Tobą w drodze powrotnej ?
miron78 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Nie wiem kiedy ostatni raz miałem tak długi weekend, zaczął się dziś o 13:00 a skończy się dopiero w poniedziałek o 23:00 kiedy to będę musiał pojechać na nockę, plany? przygotować formę do hardcorowego weekendu Ja na rano do roboty jutro na 6.00
Pucek Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Nie wiem kiedy ostatni raz miałem tak długi weekend, zaczął się dziś o 13:00 a skończy się dopiero w poniedziałek o 23:00 kiedy to będę musiał pojechać na nockę, plany? przygotować formę do hardcorowego weekendu Ja na rano do roboty jutro na 6.00 Nie zapomnij kurtki przeciwdeszczowej
diman Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 to psyt DIman, rozumiem, że Grisza jedzie z Tobą w drodze powrotnej ? Tak
stanley Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 to psyt DIman, rozumiem, że Grisza jedzie z Tobą w drodze powrotnej ? Tak okej
miron78 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 Nie wiem kiedy ostatni raz miałem tak długi weekend, zaczął się dziś o 13:00 a skończy się dopiero w poniedziałek o 23:00 kiedy to będę musiał pojechać na nockę, plany? przygotować formę do hardcorowego weekendu Ja na rano do roboty jutro na 6.00 Nie zapomnij kurtki przeciwdeszczowej nawet mnie nie wnerwiaj - i jak tu polerować - a dwa auta w kolejce Pucek mogłem wpaść do Ciebie na garaż - zrobilibyśmy se noc modzenia
Pucek Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 Mozesz wpadać, ogrzewanie jest, alkohol tym bardziej Piszę poważnie, jak chcesz ogarnać te lampy czy cos tam to zapraszam
miron78 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Opublikowano 11 Marca 2016 To jak się jutro za dnia nie wyrobię ze wszystkim to się zgadamy i Ci zapewnie atrakcje na wieczór wsadzimy przednie lampy do ala Mozesz wpadać, ogrzewanie jest, alkohol tym bardziej Piszę poważnie, jak chcesz ogarnać te lampy czy cos tam to zapraszam wystarczy światło - więcej nie potrzeba
pajda Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 To jak się jutro za dnia nie wyrobię ze wszystkim to się zgadamy i Ci zapewnie atrakcje na wieczór wsadzimy przednie lampy do ala Mozesz wpadać, ogrzewanie jest, alkohol tym bardziej Piszę poważnie, jak chcesz ogarnać te lampy czy cos tam to zapraszam wystarczy światło - więcej nie potrzebaOby tylko nie wyszło że ksenony będą na tylnej klapie jak to będzie modzone przy alko
Rekomendowane odpowiedzi