miron78 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 ja się nie śmieję bo teraz sam mam auto starej generacji i w każdej chwili może się coś wysrać
Pucek Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 ja się nie śmieję bo teraz sam mam auto starej generacji i w każdej chwili może się coś wysrać Nawet nowe się sypie, nie pisz tak bo CI na złość się coś zepsuje
Arturoo Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 :polew: :polew: :polew: a Ty co się śmiejesz z moich ex zimówek Został Mu tylko śmiech, łzy wypłakał w zeszłym tygodniu jak znowu stanęło 2.5tdi w życiu nie płakałem przez auto....śmiech tak ...jak czytałem fv czasem ...ale nigdy łzy kolejny raz wyszło ,że auto to nie problem :polew: :polew: :polew: a Ty co się śmiejesz z moich ex zimówek było mi tego nie pisać :grin: :grin: :grin:
tomaszstn Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 ja się nie śmieję bo teraz sam mam auto starej generacji i w każdej chwili może się coś wysrać To sobie jeszcze podpis zmień oraz profil uzupełnij bo masz stare dane
egon47 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 powinniśmy wyjeżdżać o 15 O tej godzinie to będziemy zaliczać już drugą banie! Ale się nie mogę doczekać, tylko 3 dni do roboty, olewam temat i cisnę na zimowych bo nawet u nas ta pogoda jest do bani, a co dopiero tam Mam nadzieje ze juz będziecie trzeźwi bo chyba ja wyjadę dopiero kolo 14 do Bukowiny wiec myślę być między 16 a 17 powinniśmy wyjeżdżać o 15 O tej godzinie to będziemy zaliczać już drugą banie! Ale się nie mogę doczekać, tylko 3 dni do roboty, olewam temat i cisnę na zimowych bo nawet u nas ta pogoda jest do bani, a co dopiero tam nie rób siary ...poproś by Was diman zabrał Jadę na swoich zimowych bo Ciebie tam i tak nie będzie Ja też jadę na zimowych niechce mi się kręcić gwintem i zakładać letnich a tak jak pisze Pucek dobrze ze chociaż mam alu lol
Mario22 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Kto tam będzie wam patrzył na koła... Nikt... Chyba że flaszke ktoś przy kole postawi... :-) Naciapane z Z2
szymeniu Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Kto tam będzie wam patrzył na koła... Nikt... Chyba że flaszke ktoś przy kole postawi... :-) Naciapane z Z2 Znam takiego jednego
miron78 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Kto tam będzie wam patrzył na koła... Nikt... Chyba że flaszke ktoś przy kole postawi... :-) Naciapane z Z2 Znam takiego jednego
Polko_V Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 My wyjeżdżamy po 14...dopiero jak Ewka będzie po robocie
egon47 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 My wyjeżdżamy po 14...dopiero jak Ewka będzie po robocie Ja prawdopodobnie też wiec pewnie podobnie będziemy jechać
Pucek Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 My wyjeżdżamy po 14...dopiero jak Ewka będzie po robocie Szkoda że tak późno, ale jak nie dało sie inaczej...
Polko_V Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 My wyjeżdżamy po 14...dopiero jak Ewka będzie po robocie Szkoda że tak późno, ale jak nie dało sie inaczej... No nie dało już inaczej...przedwczoraj w sobotę szła na rano, aby następną mieć wolną. My wyjeżdżamy po 14...dopiero jak Ewka będzie po robocie Ja prawdopodobnie też wiec pewnie podobnie będziemy jechać Zapewne tak będzie...spotkamy się na BT
egon47 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 My wyjeżdżamy po 14...dopiero jak Ewka będzie po robocie Szkoda że tak późno, ale jak nie dało sie inaczej... No nie dało już inaczej...przedwczoraj w sobotę szła na rano, aby następną mieć wolną. My wyjeżdżamy po 14...dopiero jak Ewka będzie po robocie Ja prawdopodobnie też wiec pewnie podobnie będziemy jechać Zapewne tak będzie...spotkamy się na BT Dokładnie wiec jak oni będą już pijani to przynajmniej będę miał się z kim napić heh
diman Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Pół szychty juz minęło jeszcze 3.5 i jadymy ☺
Rekomendowane odpowiedzi