Polko_V Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Aaa...ja tam mam wolne, od dziś, dwa tygodnie ...yy...tzn. 10 dni starego urlopu wybieram
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Siemanko Kto tam będzie wam patrzył na koła... Nikt... Chyba że flaszke ktoś przy kole postawi... :-) Naciapane z Z2 Byś się zdziwił
miron78 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 POKOJE BUKOWINA Z racij że w tym roku będziemy w nowym ośrodku Cuber i Jarko przydzielają pokoje pomiędzy wszystkich uczestników a nie jak do tej pory że dostawałem piętro i ja je pomiędzy nas wszystkich ślązaków dzieliłem. Dlatego nie jestem w stanie wiedzieć kto z kim i w jakim pokoju będzie - musimy czekać na rozpiskę
pajda Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Siemanko Kto tam będzie wam patrzył na koła... Nikt... Chyba że flaszke ktoś przy kole postawi... :-) Naciapane z Z2 Byś się zdziwił He he [emoji41]
tomaszstn Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 POKOJE BUKOWINA Z racij że w tym roku będziemy w nowym ośrodku Cuber i Jarko przydzielają pokoje pomiędzy wszystkich uczestników a nie jak do tej pory że dostawałem piętro i ja je pomiędzy nas wszystkich ślązaków dzieliłem. Dlatego nie jestem w stanie wiedzieć kto z kim i w jakim pokoju będzie - musimy czekać na rozpiskę A pamiętasz o mnie? Dwie dwójki
miron78 Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Opublikowano 14 Marca 2016 Pisałem wcześniej - nie mam na nic wpływu w tym roku - krakusy dzielą i decyzdują
Sensei Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) O chyba wreszcie trzeba zmienić kapcie na letnie Kazane z telefonu szajsung Edytowane 15 Marca 2016 przez SenseiAdik
miron78 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 Pokoje w BT podzielone - wszyscy powinni być zadowoleni bo mamy mega standard - prawie wszyscy obok siebie i praktycznie każdy ma swój pokój Możecie stukać dzieci - i za rok macie dwójki poza kolejnością Tomaszu a Ty co tak walczysz o pokój 2 os - mało Ci dzieci Ps. dostałeś te 2 dwójki
egon47 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Wiec spoko myślę od tez się na dwójkę załapałem to ze wszyscy kolo siebie to nie wiem czy to taki dobry pomysł mogą być wymiany ha
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Pokoje w BT podzielone - wszyscy powinni być zadowoleni bo mamy mega standard - prawie wszyscy obok siebie i praktycznie każdy ma swój pokój Możecie stukać dzieci - i za rok macie dwójki poza kolejnością Tomaszu a Ty co tak walczysz o pokój 2 os - mało Ci dzieci Ps. dostałeś te 2 dwójki Pisałem wczoraj do jarko, wiem już wszystko, odpisał mi Teraz dają po 500zł to trzeba jeszcze ze czwórkę machnąć i mogę się z pracy zwolnić PS: Jeździłem po tej Waszej wsi wczoraj, byłem w okolicach Egona, Dimana i Ciebie ale nikogo nie było
diman Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Pokoje w BT podzielone - wszyscy powinni być zadowoleni bo mamy mega standard - prawie wszyscy obok siebie i praktycznie każdy ma swój pokój Możecie stukać dzieci - i za rok macie dwójki poza kolejnością Tomaszu a Ty co tak walczysz o pokój 2 os - mało Ci dzieci Ps. dostałeś te 2 dwójki Pisałem wczoraj do jarko, wiem już wszystko, odpisał mi Teraz dają po 500zł to trzeba jeszcze ze czwórkę machnąć i mogę się z pracy zwolnić PS: Jeździłem po tej Waszej wsi wczoraj, byłem w okolicach Egona, Dimana i Ciebie ale nikogo nie było Ja byłem dopiero po 22 w domu wiec mogłeś mnie nie zastać ☺
horny devil Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Pokoje w BT podzielone - wszyscy powinni być zadowoleni bo mamy mega standard - prawie wszyscy obok siebie i praktycznie każdy ma swój pokój Możecie stukać dzieci - i za rok macie dwójki poza kolejnością Tomaszu a Ty co tak walczysz o pokój 2 os - mało Ci dzieci Ps. dostałeś te 2 dwójki Pisałem wczoraj do jarko, wiem już wszystko, odpisał mi Teraz dają po 500zł to trzeba jeszcze ze czwórkę machnąć i mogę się z pracy zwolnić PS: Jeździłem po tej Waszej wsi wczoraj, byłem w okolicach Egona, Dimana i Ciebie ale nikogo nie było hehe widzisz ja trafiłem na Egona ostatnio
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Byłem po południu, myślałem że ktoś z pracy już wrócił, a nie miałem co robić to kręciłem się po okolicy
egon47 Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 Byłem po południu, myślałem że ktoś z pracy już wrócił, a nie miałem co robić to kręciłem się po okolicy Trzeba było dzwonić Tomek tel masz Tomek ja ogólnie teraz od 3 lat mieszkam w innym miejscu
tomaszstn Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 A to dlatego Audi nie widziałem Będzie znowu cieplej to pewnie będę znowu tam się kręcić, ważne by sucho było i powyżej 5C
miron78 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) masz Egon 2os. tak jak chciałeś Ps. tyle że jesteście tam w 2 pary Edytowane 15 Marca 2016 przez miron78
Rekomendowane odpowiedzi