Sensei Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Dzięki za spota.Miron bardzo fajna ta fala. Szkoda, że nie przywiozłeś kompletu. To myślę, że byłbym wcześniej w domu Edytowane 25 Marca 2016 przez Sensei
Tomi_81 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 miałeś się okazje przejechać be5 Bez przesady z tą torbą..... dobrze Ci to jeździ no i jest air wrażenia z jazdy pozytywne.
pajda Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Będzie tak kiery jeszcze bo za 20 minut bym wyjeżdżał ?? naciepane z GT-I9195 Poszli do góry do Forum na rybke ale ile jeszcze będą to nie wiem To ja coś zjem po drodze i wpadnę nowym nabytkiem tylko się nie śmiać proszę .... Stanley jak zwykle WIELKIE DZIĘKI za pomoc Dawaj no jakie foto albo link do ogłoszenia Ni ma żadnego ogłoszenia jedynie jedno foto po podróży już w domu Ładna, zew sline widze ze jest a środek?Jaki motor i za wiela takie cos idzie wychaczy?
horny devil Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Trudno i tak już jadę naciepane z GT-I9195 Mogłeś dzwonić bym nawrotke robił tak btw http://www.24gliwice.pl/wiadomosci/szajka-zlodziei-poluje-na-samochody-audi-juz-kilka-kradziezy/
miron78 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 Ucho dzięki za wyrezanie ledów Majki fura piękna - aż mi się przypomniały stare czasy - tyle że jak ja kupowałem to mogłem zapomnieć o takiej konfiguracji a szukałem B6 ponad pół roku i kupując i tak nie miała tego wszystkiego co chciałem
ucho.77 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 THX Panowie Miron nie ma sprawy,pamiętaj co ma być za to Majki fura A i bym zapomniał następny raz zawitam jak się na plejade przeniesiecie bo wjazd jest ujowy
stanley Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Majki, a Miszel CI powiedział, że to anglik, czy zapomniał ?
ucho.77 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Miron podeślij Gregorowi linka do żarówek do halo
Mario22 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 Dzięki za spota i rybe ;-) Naciapane z Z2
A4-Tomek Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Majki, a Miszel CI powiedział, że to anglik, czy zapomniał ? [emoji14]h34r:A to od Miszela furmanka? Muszę do niego po świętach pojechać.Jak z nim gadalem to miał przywlec jakieś 1.8t q 2x s-line W ogloszeniach tam jest co oglądać. Nadal nie wiem czy bena czy gnojok Edytowane 25 Marca 2016 przez A4-Tomek
Mario22 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Majki, a Miszel CI powiedział, że to anglik, czy zapomniał ? [emoji14]h34r:A to od Miszela furmanka? Muszę do niego po świętach pojechać.Jak z nim gadalem to miał przywlec jakieś 1.8t q 2x s-line W ogloszeniach tam jest co oglądać. Nadal nie wiem czy bena czy gnojok Bier 1.8 T Naciapane z Z2 Edytowane 25 Marca 2016 przez Mario22
pajda Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 THX Panowie Miron nie ma sprawy,pamiętaj co ma być za to Majki fura [emoji106]1: A i bym zapomniał następny raz zawitam jak się na plejade przeniesiecie bo wjazd jest ujowy Mówiłem że na 16 "nie wypuszczają to nie słuchał
MAJKI Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Będzie tak kiery jeszcze bo za 20 minut bym wyjeżdżał ?? naciepane z GT-I9195 Poszli do góry do Forum na rybke ale ile jeszcze będą to nie wiem To ja coś zjem po drodze i wpadnę nowym nabytkiem tylko się nie śmiać proszę .... Stanley jak zwykle WIELKIE DZIĘKI za pomoc Dawaj no jakie foto albo link do ogłoszenia Ni ma żadnego ogłoszenia jedynie jedno foto po podróży już w domu Ładna, zew sline widze ze jest a środek?Jaki motor i za wiela takie cos idzie wychaczy? 1.9 tdi AVF + quattro zew i wew 25 tyś Stasiu fajnie ten anglik jeździ Majki, a Miszel CI powiedział, że to anglik, czy zapomniał ? [emoji14]h34r:A to od Miszela furmanka? Muszę do niego po świętach pojechać.Jak z nim gadalem to miał przywlec jakieś 1.8t q 2x s-line W ogloszeniach tam jest co oglądać. Nadal nie wiem czy bena czy gnojok Tomek on tam miał kilka ładnych sztuk ale one schodzą na pniu Wczoraj tam było ze mną łącznie 3 kupujących także trzeba się spieszyć Fajnie że się podoba, mankamenty się dopracuje i bedzie jak dla mnie OK W końcu się dziś wyspałem bo nie zarwałem nocy na przeglądaniu ogłoszeń No i w końcu mogę sobie zmienić dane w profilu jak na Klubowicza przystało
A4-Tomek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Będzie tak kiery jeszcze bo za 20 minut bym wyjeżdżał ?? naciepane z GT-I9195 Poszli do góry do Forum na rybke ale ile jeszcze będą to nie wiem To ja coś zjem po drodze i wpadnę nowym nabytkiem tylko się nie śmiać proszę .... Stanley jak zwykle WIELKIE DZIĘKI za pomoc Dawaj no jakie foto albo link do ogłoszenia Ni ma żadnego ogłoszenia jedynie jedno foto po podróży już w domu Ładna, zew sline widze ze jest a środek?Jaki motor i za wiela takie cos idzie wychaczy? 1.9 tdi AVF + quattro zew i wew 25 tyś Stasiu fajnie ten anglik jeździ Majki, a Miszel CI powiedział, że to anglik, czy zapomniał ? [emoji14]h34r:A to od Miszela furmanka? Muszę do niego po świętach pojechać.Jak z nim gadalem to miał przywlec jakieś 1.8t q 2x s-line W ogloszeniach tam jest co oglądać. Nadal nie wiem czy bena czy gnojok Tomek on tam miał kilka ładnych sztuk ale one schodzą na pniuWczoraj tam było ze mną łącznie 3 kupujących także trzeba się spieszyć Fajnie że się podoba, mankamenty się dopracuje i bedzie jak dla mnie OK W końcu się dziś wyspałem bo nie zarwałem nocy na przeglądaniu ogłoszeń No i w końcu mogę sobie zmienić dane w profilu jak na Klubowicza przystało Aaaa takie coś kupiłeś. Na otomoto wisi jakieś 1.9tdi quattro ale za niższą cene. Po świętach na bank tam jadę póki mam L4 żeby mieć czas pooglądać. Sąsiad pożyczył miernik lakieru więc się popatrzy
MAJKI Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tomek, miszel na miejscu użyczył swojego VCDS i czujnik też ma, już przez telefon powiedział że 2 przednie błotniki malowane i faktycznie po Vinie wyszło że było to robione w ASO
Rekomendowane odpowiedzi