Pucek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Siemka Majki, gratulacje zakupu, fajna furka, to kiedy pijemy?
diman Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Siemanko pijoki ☺ A i Majki fajne to mosz - graty
miron78 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 To na kiedy domek rezerwować - na szybki strzał z piątku na sobotę
Pucek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 To na kiedy domek rezerwować - na szybki strzał z piątku na sobotę Na mnie nie patrzcie bo teraz mam ujowe czasy w robocie i nie wiem na którą zmianę pójdę za tydzień, postaram się dostosować
A4-Tomek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tomek, miszel na miejscu użyczył swojego VCDS i czujnik też ma, już przez telefon powiedział że 2 przednie błotniki malowane i faktycznie po Vinie wyszło że było to robione w ASOJak tak podchodzi do tematu to super. To muszę się z nim ugadac na przyjazd i zobacze. Może coś kupię
Pucek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tomek, miszel na miejscu użyczył swojego VCDS i czujnik też ma, już przez telefon powiedział że 2 przednie błotniki malowane i faktycznie po Vinie wyszło że było to robione w ASOJak tak podchodzi do tematu to super. To muszę się z nim ugadac na przyjazd i zobacze. Może coś kupię Ja bym się nie zastanawiał i nie kombinował, jechać od razu do niego
miron78 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Opublikowano 26 Marca 2016 Tomek, miszel na miejscu użyczył swojego VCDS i czujnik też ma, już przez telefon powiedział że 2 przednie błotniki malowane i faktycznie po Vinie wyszło że było to robione w ASOJak tak podchodzi do tematu to super. To muszę się z nim ugadac na przyjazd i zobacze. Może coś kupię Ja bym się nie zastanawiał i nie kombinował, jechać od razu do niego najpierw do mnie
Pucek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tomek, miszel na miejscu użyczył swojego VCDS i czujnik też ma, już przez telefon powiedział że 2 przednie błotniki malowane i faktycznie po Vinie wyszło że było to robione w ASOJak tak podchodzi do tematu to super. To muszę się z nim ugadac na przyjazd i zobacze. Może coś kupię Ja bym się nie zastanawiał i nie kombinował, jechać od razu do niego najpierw do mnie Haha no można i tak
Polko_V Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 ...ja też na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiał...masz kasę, to dupej odrazu do niego . najpierw do mnie
A4-Tomek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 No i tak chce. We wtorek bym tam pocisl do niego
pajda Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Tomek, miszel na miejscu użyczył swojego VCDS i czujnik też ma, już przez telefon powiedział że 2 przednie błotniki malowane i faktycznie po Vinie wyszło że było to robione w ASOStanley mu viny sprawdza wiec musi sie to pokrywac [emoji6] Majki To gratki zakupu !
Pucek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 No i tak chce. We wtorek bym tam pocisl do niego Jak tak chcesz zrobić to może najpierw się zorientuj czy jest jeszcze po co jechać skoro przywozi takie fajne rodzynki
A4-Tomek Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) No i tak chce. We wtorek bym tam pocisl do niego Jak tak chcesz zrobić to może najpierw się zorientuj czy jest jeszcze po co jechać skoro przywozi takie fajne rodzynki Racja bo to co ma na otomoto to widziałem. Dwa klekoty avf, jeden z nich ma quattro i jest jedno 1.8T ale sedanChyba że już sprzedane. Zadzwonię i dopytam Edytowane 26 Marca 2016 przez A4-Tomek
MAJKI Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Dzieki Panowie oby sie dobrze sprawował no i nie powiem prowadzi sie to pieknie w porownaniu do E46, jedyne co to bmw ma wiekszego kopa Tomek we wtorek to mysle ze szkoda jechać bo wszystkie fajne znikneły. Obserwuj jego strone na otomoto bo niekiedy jest tak że daje ogloszenie nawet bez zdjeć i zaraz ich nie ma Edytowane 26 Marca 2016 przez MAJKI
diman Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Majki to za ile idzie Ibiza? Bo rozumie ze betę zostawiasz dla zonki ☺
Rekomendowane odpowiedzi