Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Chyba używki bo do toyoty tam nie musi szału być ☺ 152 zł sztuka za nowe barumy bravuris, ja bym brał bo wątpię że znajdziesz w tym rozmiarze takie opony w dobrym stanie i żeby były świeże No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Gratki PucolTylko czemu Zuza ? Bo mi się te imie z Kerczim kojarzy Ja wybrałem dla chłopaka, a Ania wybrała dla dziewczynki[emoji14] Mi tam Zuzia pasuje, czy to od Kercziego czy też inna Widziałem właśnie te barumy mam u siebie barumy i jestem zadowolony chyba się skuszę bez kombinacji Bierz te z oponeo bo tam się ceny codziennie zmieniają, patrzyłem po allegro to są tańsze ale znowu 3 letnie i starsze a różnica w kasie mała No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać No i ładnie...mnie osobiście też się podoba ...a wychowaj sobie ją tak, jak ja Ewkę... Ona chodzi ze mną do garażu. DA SIĘ?! DA SIĘ !! Ania też chodzi jak musi mi pomóc Ale już piwa nie wypije i o d*pach nie pogada
SebolA4 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Gratulacje Pucek. Nic się nie bój urodzi się Córa to za jakiś czas i o Syneczka się postaracie....
Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Gratulacje Pucek. Nic się nie bój urodzi się Córa to za jakiś czas i o Syneczka się postaracie.... Dzięki, taki jest właśnie plan
Polko_V Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Ania też chodzi jak musi mi pomóc Ale już piwa nie wypije i o d*pach nie pogada ...twierdzę, że piwem nie pogardzi, a o d*pach...no fakt
Arturoo Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Gratki Pucek ...Ani też pogratuluj od nas
Sensei Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Ania też chodzi jak musi mi pomóc Ale już piwa nie wypije i o d*pach nie pogada ...twierdzę, że piwem nie pogardzi, a o d*pach...no fakt Będzie mu przyprowadzać koleżanki hehehehehe, jak już nie będzie mógł przynajmniej poogląda Edytowane 29 Marca 2016 przez Sensei
Pucek Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Gratki Pucek ...Ani też pogratuluj od nas Dzięki
stanley Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Pucek, graty. Pamiętajcie : mój Syn będzie ruchal Wasze Córki; )
tomaszstn Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Pogratulować , fajnie że córeczka, mój synek ma 3 latka więc jak znalazł znacie jakieś hurtownie rowerowe ? Bo przyszowice i tą na bojkowie znam ale nie ma w czym wybierać a Dawidowi szukam roweru Tym samym jego poprzedni na kołach 20 calowych mam do sprzedania jak by ktoś chciał Mam kumpla od rowerów ale nie wiem co byś chciał
miron78 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 No to mogę już oficjalnie napisać, będzie Córka, Zuzanna Na kupowanie autek jeszcze muszę poczekać Pogratulować , fajnie że córeczka, mój synek ma 3 latka więc jak znalazł znacie jakieś hurtownie rowerowe ? Bo przyszowice i tą na bojkowie znam ale nie ma w czym wybierać a Dawidowi szukam roweru Tym samym jego poprzedni na kołach 20 calowych mam do sprzedania jak by ktoś chciał Mam kumpla od rowerów ale nie wiem co byś chciał coś na 24 calowych kołach w dobrej cenie Kumpel szuka b6 w niskiej cenie - może być i sedan może i być 2.0 benzyna - byle w miarę pewne i utrzymane - znacie jakieś ? NIE DIESEL
stanley Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Miron, kiedyś Addasko chciał sprzedać swojego 2.0. Krajówka, jeden wlasciciel
miron78 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 tyle że pewnie będzie sobie cenił
pajda Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Cena najwyższa z allegro Edytowane 29 Marca 2016 przez pajda
horny devil Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Dzięki Wszystkim Jeszcze ja, jeszcze ja. Gratulacje Musze częściej na forum wpadac
SebolA4 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Jak już tak kupujecie i szukacie różnych cudów to kolega szuka A4 B8 3.0TDI lub A5 3.0TDI do ok. 65 tys zł. Najlepiej jakaś znana fura, bez miszungu z przystankiem, przebieg nie ma znaczenia jak będzie Serwis ASO.
pajda Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Jak już tak kupujecie i szukacie różnych cudów to kolega szuka A4 B8 3.0TDI lub A5 3.0TDI do ok. 65 tys zł. Najlepiej jakaś znana fura, bez miszungu z przystankiem, przebieg nie ma znaczenia jak będzie Serwis ASO.Niech zadzwoni do miszelaMpmoto.otomoto.pl
Mario22 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Pucek, graty. Pamiętajcie : mój Syn będzie ruchal Wasze Córki; )+1 :-) Naciapane z Z2
MAJKI Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Pucek gratulacje od Nas a jednak poszło po myśli Ani i trzeba było brać tą sukieneczkę na Krupówkach
Rekomendowane odpowiedzi