Polko_V Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Yyy tam. Mam satysfakcje ze malowalem sam. Przod i klapa bedzie ladniej baa...
Malec Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Cos to szlifowanie bazy nie poszlo za dobrze :/ przetarlem na rancie Każdy rant zawsze bardzo delikatnie i bez żadnych gąbek ani drewienek, tylko ręka pokaż jak z dokładką wygląda rozumiem że stała się jednością ze zderzakiem
horny devil Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Cos to szlifowanie bazy nie poszlo za dobrze :/ przetarlem na rancie Każdy rant zawsze bardzo delikatnie i bez żadnych gąbek ani drewienek, tylko ręka pokaż jak z dokładką wygląda rozumiem że stała się jednością ze zderzakiem nie, nie scalałem tego. Dokładka będzie w kolor (albo dwa) ale uznałem że to będzie przesada. Z resztą mam hak to i tak z d*py tył wygląda Pajda, trochę moich realizacji. Nie wszystkie bo najczęściej zapominam foty robić a jak już to mój kalkulator został wyprodukowany tydzień po poprzednim telefonie mirona https://www.facebook.com/meblehobel
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 znacie jakieś hurtownie rowerowe ? Bo przyszowice i tą na bojkowie znam ale nie ma w czym wybierać a Dawidowi szukam roweru Tym samym jego poprzedni na kołach 20 calowych mam do sprzedania jak by ktoś chciał Mam kumpla od rowerów ale nie wiem co byś chciał coś na 24 calowych kołach w dobrej cenie Musisz wziąć małego aby przymierzyć rower i podać budżet
Litai Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Czy ktoś ma znajomych - dojścia w salonie Audi? Chcieli mi ukraść samochód, mam wyłamaną stacyjkę i przekombinowany zamek w drzwiach, wiec musze to jakas ogarnac. Pomoze ktos?
Litai Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Pogadaj ze stasiemStanley ?Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Pogadaj ze stasiemStanley ?Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka tak Stanley
Pucek Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Jakie plany na jutro? robimy jakiegoś SPOTA? Ps. Nie piję...
Rekomendowane odpowiedzi