miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) ja jednak będę - przyjadę z Ośkiem Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 widzieli ? http://dziennikbulwarowy.pl/144/pomylony-z-emigrantem-prawie-deportowany.html?u=1:30:S251csOzdw==:70:U2thcGN6eWs= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 widzieli ? http://dziennikbulwarowy.pl/144/pomylony-z-emigrantem-prawie-deportowany.html?u=1:30:S251csOzdw==:70:U2thcGN6eWs= ja jednak będę - przyjadę z Ośkiem Git, tak się składa że będę miał kierowcę, całkiem przypadkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 widzieli ? http://dziennikbulwarowy.pl/144/pomylony-z-emigrantem-prawie-deportowany.html?u=1:30:S251csOzdw==:70:U2thcGN6eWs= [emoji38]ja jednak będę - przyjadę z Ośkiem Git, tak się składa że będę miał kierowcę, całkiem przypadkiem... I całkiem przypadkiem jedziesz przez Knurów ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dziś mi stawiacie kebaba... Imigrantom trzeba pomagać Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fajny spocik się zapowiada więc i ja się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 czyli co - biuro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fajny spocik się zapowiada więc i ja się pojawię To dobrze pogadamy...Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Diman jak coś to możesz się z nami zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Na 16tkach do was nie jadę,bo coś urwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja może wpadnę na 17" czyli co - biuro Ja nie piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja bym wpadł ale musze zostać dziś w donu ze z względu na wczoraj. A kebs chodzi po głowie jak nie wiem. naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Diman jak coś to możesz się z nami zabraćOki to jadę o której i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 pojedziemy ok 18.30 - zobaczymy jak się wyrobimy - dam Ci znać jak pojadę od klienta z Rybnika to już coś więcej będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oki to czekam na info będę u mamy do czasu aż Kaśka z roboty wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 a ja ? Tyż chce mieć kierowcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 A...ja odpadam zapomniałem że mam kumpla auto do roboty na 18. A muszę go zrobić, bo jedzie jutro do Rzeszowa ze swoją niepełnosprawną córeczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Kto mi podeśle na esa numer do hornego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Diman jak cos to mogę knurow odwiedzic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Artur, ja Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez tomaszstn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi