MAJKI Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dzieki za mega spocika w doborowym towarzystwie:) Majki, Ty to Jesteś Mistrz, tak zrobic Ewe i Lenke żeby tylko przyjechać na spota, na dodatek na koniec ta zapiekanka... No dobrze że miała wczoraj dobry humor to rozeszło się po kościach ale ketchup i majonez trzeba było z rana posprzątać
horny devil Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dzieki za mega spocika w doborowym towarzystwie:) Majki, Ty to Jesteś Mistrz, tak zrobic Ewe i Lenke żeby tylko przyjechać na spota, na dodatek na koniec ta zapiekanka... No dobrze że miała wczoraj dobry humor to rozeszło się po kościach ale ketchup i majonez trzeba było z rana posprzątać
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Siemka Pany Szkoda, że w pracy musiałem być... Byłaby jeszcze musztarda dołożona
Tomi_81 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Szkoda, że w pracy musiałem być... Byłaby jeszcze musztarda dołożona Nie byłeś sam ale kebsa wczoraj wciągłem
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Kebab był wyborny... I padały rekordy w ilościach... Naciapane z Z2
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Szkoda, że w pracy musiałem być... Byłaby jeszcze musztarda dołożona Nie byłeś sam ale kebsa wczoraj wciągłem https://www.youtube.com/watch?v=MXSFXPtcrlE łaa...na pewno mu się ciepło zrobiło Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Polko_V
Mario22 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Ale dziwna sytuacja bo chyba guma mu nie pękła a prędkość też bez przesady.. Chyba ze wcisnoł hamulec... Naciapane z Z2 Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Szkoda, że w pracy musiałem być... Byłaby jeszcze musztarda dołożona aleś kotleta wygrzebał
Arturoo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hi Mlekiem mixturka od Artura I jak?
Rekomendowane odpowiedzi