horny devil Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Manetke do przedlifta mam jak bys chcial. Co do instalacji to tylko ciagniesz kabelki w klekocie i kompem odpalasz. W benie to grubsza sprawa.Przedlift/ polift w przypadku tempo nie ma znaczenia :-) Jedynie rozni sie sposob wpiecia w ecu czy polift czy przedlift:-) Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka I tu sie mylisz. W przypadku linkowej przepustnicy w przedlicie nalezy jeszcze cala instalacje zrobic z gruszka podcisnienia i wymiana pedalow sprzegla i hamulca wlacznie
walada1987 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja pap potencjometr wiec to u mnie odpada Naciapane z GT-N7105 Czyli mam po lifcie czy jak Naciapane z GT-N7105
horny devil Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Klekoty mialy chyba tylko elektroniczne przepustnice. Obojetnie lift czy nie. Ja mam bene i musze rezac jak wyzej a to gra nie warta na moje trasy i tryb poruszania sie
danielom Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Manetke do przedlifta mam jak bys chcial. Co do instalacji to tylko ciagniesz kabelki w klekocie i kompem odpalasz. W benie to grubsza sprawa.Przedlift/ polift w przypadku tempo nie ma znaczenia :-) Jedynie rozni sie sposob wpiecia w ecu czy polift czy przedlift:-) Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka I tu sie mylisz. W przypadku linkowej przepustnicy w przedlicie nalezy jeszcze cala instalacje zrobic z gruszka podcisnienia i wymiana pedalow sprzegla i hamulca wlacznieKolego, zalozylem kilkanascie tempomatow w A4 wiec doskonale wiem o czym mowie, wystarczylo spojrzec w profil kolegi ktory o to pytal i juz wiadomo o czym dyskusja ;-)
miron78 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Kiera wysłana do obszycia - poduszka już leci z allegro Pewnie obszycie wyjdzie super więc przeskok w stosunku do tej autobusowej kiery powinien być ogromny
walada1987 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Ja jutro będę puzniej nóż ostatnio Naciapane z GT-N7105
walada1987 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 To Noe dobrze bo miałem Ci kasę dac Naciapane z GT-N7105
MAJKI Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Kiera wysłana do obszycia - poduszka już leci z allegro Pewnie obszycie wyjdzie super więc przeskok w stosunku do tej autobusowej kiery powinien być ogromny a jakieś ekstra życzenia miałeś co do obszycia ? Mój teść jest za***isty od 2 dni się ze mną kłóci że zamówił astre V z motorem 1,6 benzyna hatchbacka, ja w konfigurator na stronie opla a tam nie ma takiego motoru ,jedyny jaki był w pojemności 1,6 to diesel. Dzwonimy dziś do salonu a on kur...a zamówił IV i jeszcze w sedanie to teraz już wiem czemu ma pod maską 1.6i
ucho.77 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Majki w sumie każdy się może pomylić IV/VI Zależy jak patrzył
Mario22 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Kiera wysłana do obszycia - poduszka już leci z allegro Pewnie obszycie wyjdzie super więc przeskok w stosunku do tej autobusowej kiery powinien być ogromny a jakieś ekstra życzenia miałeś co do obszycia ? Mój teść jest za***isty od 2 dni się ze mną kłóci że zamówił astre V z motorem 1,6 benzyna hatchbacka, ja w konfigurator na stronie opla a tam nie ma takiego motoru ,jedyny jaki był w pojemności 1,6 to diesel. Dzwonimy dziś do salonu a on kur...a zamówił IV i jeszcze w sedanie [emoji14]olew: to teraz już wiem czemu ma pod maską 1.6i Ten 1,6 jest z d*py... Odradzają go... I to nie tacy fachowcy jak ja tylko ludzie z fabryki...Naciapane z Z2 Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez Mario22
Pucek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Siemka! Jak uda mi się szybciej wyjechać to wpadnę na spota koło 19
Rekomendowane odpowiedzi