A4-Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 B7 w q nie kupię w moim budżecie a jednak rezygnuje z kupna b6 żeby mieć quattro ale starsze o kilka lat auto. Więcej już nie doloze więc pozostaje oska.
Tomi_81 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tomaszu to że nie miałeś wypasu jest bez znaczenia...bardzo szybko się przyzwyczaisz gorzej w drugą stronę. czyli na razie tylko 4 chętnych jest ? no co jest panowie A chętnie coś wypije ...
A4-Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mam mętlik totalny Podoba mi się mimo wszystko ta grafitowa
horny devil Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 JA będę, 4 kielony max potem soczek. Sobota pracująca jak i niedziela i .....
A4-Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Po prostu też nie uśmiecha mi się wykartkowac kilku tyś odrazu na swap jakby padł multitronic
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kupujac b7 juz musisz sie liczyć z tym że może paść silnik albo cos innego i trzeba mieć cos kasy na boku, pamietaj że to nie jest niezniszczalne b5 z 1.9 pod maską, dlatego też albo czekasz albo bierzesz tego w automacie, za 30k idzie juz kupić fajne b7 wiec odpusc szaraka bo bedziesz za chwilę żałował i wierz mi, nikt Ci nie chce źle doradzić Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tomaszu to że nie miałeś wypasu jest bez znaczenia...bardzo szybko się przyzwyczaisz gorzej w drugą stronę. czyli na razie tylko 4 chętnych jest ? no co jest panowie A chętnie coś wypije ... to pisać tak bankowo bo musze wiedzieć na ile osób coś kupować - chyba że chcecie każdy sobie
secio84 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja tez bym wpadł opic nowa kiere ale pewnie będę w robocie siedział do 21 naciepane z GT-I9195
Tomi_81 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 to pisać tak bankowo bo musze wiedzieć na ile osób coś kupować - chyba że chcecie każdy sobie Bankowo byda to coś kupować czy jak...
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Po prostu też nie uśmiecha mi się wykartkowac kilku tyś odrazu na swap jakby padł multitronic Weź już przestań pier**lić o tej skrzyni, ona z dnia na dzień nie pada, a tym bardziej przy takim przebiegu
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Miron, to może każdy sobie kupi co chce bo widzę że doszło parę osób a pizzę mogę taniej załatwić PS: Jestem za finką
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Po prostu też nie uśmiecha mi się wykartkowac kilku tyś odrazu na swap jakby padł multitronic Weź już przestań pier**lić o tej skrzyni, ona z dnia na dzień nie pada, a tym bardziej przy takim przebiegu +1
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dobra Miron, robimy tak że każdy niech kupi wyborowa/finke, do tego kazdy wezmie sprite/cola i po paczce chipsów, na pizze czy cos tam złożymy sie na miejscu Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A ja Wam powiem tak, przestańcie już du.....ć o tych autach bo miałem 3 strony czytania a była tylko jedna wypowiedź na temat jutrzejszego dnia :grin: Pucek dobrze prawi
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mam mętlik totalny Podoba mi się mimo wszystko ta grafitowa Podoba Ci się to kup i nie patrz na innych... Mogę być Twoim mentorem... wkońcu mam nissana i kupiłem Clio w golasie i mam wyjeba... co kto sądzi o tym Ja jestem zadowolony haha ty też będziesz..
A4-Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Ta czarna mi namieszała i tyle Mam mętlik totalnyPodoba mi się mimo wszystko ta grafitowa Podoba Ci się to kup i nie patrz na innych... Mogę być Twoim mentorem... wkońcu mam nissana i kupiłem Clio w golasie i mam wyjeba... co kto sądzi o tym Ja jestem zadowolony haha ty też będziesz.. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez A4-Tomek
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ja już wstawiłem 0.5 wyborowej do zamrażalnika wiec na jutro będzie dobrze zmrożona
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Po prostu też nie uśmiecha mi się wykartkowac kilku tyś odrazu na swap jakby padł multitronic Weź już przestań pier**lić o tej skrzyni, ona z dnia na dzień nie pada, a tym bardziej przy takim przebiegu Tak najpierw wysyła maila do właściciela samochodu ,a dopiero potem jak przyszła ofiara depresji odczyta wiadomość to pada
Rekomendowane odpowiedzi