Arturoo Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Hi Walada pompa w baku siadła Cześć +1 Ale jak jest paliwo powyżej połowy to chodzi dobrze tylko jak zejdzie poniżej połowy to tak jak by mi paliwa braklo Naciapane z GT-N7105 No niestety ..typowy objaw padniętej pompki w baku .Jak kupisz następną to pilnuj by na rezerwie paść nie latał
Pucek Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
A4-Tomek Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Jest zakup?Nie czekam na info bo kupil 2.0 bpw w quattroByłem obejrzeć 2.0 bpw z navi i xenonem w Knurowie Ale była w nie za ciekawym stanie. Przejechałem się nią i obejrzałem na stacji diagnostycznej i odpuscilem sobie. Po naprawie turbiny bo wdupczala olej a i tak diagnosta jakieś wycieki zauważył chyba że to był jakiś nie wytarty olej Edytowane 2 Maja 2016 przez A4-Tomek
A4-Tomek Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 2.0 w q moze byc fajne fajnie fajnie ale Diman tyle czasu jeździ ośką i co psioczy?
horny devil Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ja tez. Ale jak jest szansa między wypasem a q bral bym q
Pucek Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 2.0 w q moze byc fajne fajnie fajnie ale Diman tyle czasu jeździ ośką i co psioczy? A ja bym bardziej popatrzył po wyposażeniu
pajda Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 A ja na rocznik i stan tevhniczny A pozniej na wypas
horny devil Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 MAjki widizałem dziś Volvo w trumnowozie s60 czy jakoś tak na twoich felgach i dobrze to wygląda zwłaszcza jak się kręci
Rekomendowane odpowiedzi