egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Egon udało mi się jednak trochę przyśpieszyć otrzymanie pozwolenia - dostałem je po 44 a nie 65 dniachTo super to kiedy ruszasz? Wy jutro zalewcie w Zatorze a ja jutro zalewam fundament : A ja w poniedziałek stawiam ściany Same Boby budowniczeja bym chciał tak za 2tyg zacząć stawiać ściany Edytowane 10 Czerwca 2016 przez egon47
pajda Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ściany szybko idą, chwila moment i juz będzie coś widać i będzie oko cieszyć jak mury urośną
egon47 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ściany szybko idą, chwila moment i juz będzie coś widać i będzie oko cieszyć jak mury urośną Dokładnie najgorsze teraz fundamenty kasa idzie a nic nie widać ze robota się rusza
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemka! Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
horny devil Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Kurna wszyscy sie buduja. Dobra zamykajcie te wasze chalupy i zamawiajcie meble to i ja sie wybuduje [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji24] [emoji41]
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) JA mam jeszcze trochę luzu - firma zaczyna koniec sierpnia Do rozpoczęcia budowy musze jeszcze kupić : krzesło - żeby mieć na czym siedzieć (nie będę ich pilnował na stojąco) parasol - żeby w upale mieć coś nad głową podczas ich pilnowania rękawice - żeby nie mieć odcisków od trzymania parasola są też wady - ale chyba tylko jedna pójdzie na to wszystko w h...j kasy Edytowane 10 Czerwca 2016 przez miron78
H4mm3R Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Egon udało mi się jednak trochę przyśpieszyć otrzymanie pozwolenia - dostałem je po 44 a nie 65 dniachTo super to kiedy ruszasz? Wy jutro zalewcie w Zatorze a ja jutro zalewam fundament : A ja w poniedziałek stawiam ściany Same Boby budowniczeja bym chciał tak za 2tyg zacząć stawiać ściany Mury z czego będziesz miał?
Pucek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 JA mam jeszcze trochę luzu - firma zaczyna koniec sierpnia Do rozpoczęcia budowy musze jeszcze kupić : krzesło - żeby mieć na czym siedzieć (nie będę ich pilnował na stojąco) parasol - żeby w upale mieć coś nad głową podczas ich pilnowania rękawice - żeby nie mieć odcisków od trzymania parasola są też wady - ale chyba tylko jedna pójdzie na to wszystko w h...j kasy Chcialbym być na Twoim miejscu przy budowaniu swojego domu, różnica jest jedna, Ty nic nie robisz a ja miałem naciągnięte ręce i wszystko po kolei a kasy i tak poszlo w ciul.Od siebie mogę Wam dodać żeby przyłożyć się do fundamentów i nie oszczędzać bo potem sie ich już nie poprawi Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2016 no i tu własnie idę w grube koszty tym bardziej z racji szkód Fundament będzie mnie kosztował 54 tyś zł a nie ukrywam kusiły mnie też wyceny innych firm za np 36 tyś zł Ale ta taniośc mi była podejrzana i dałem se spokój Stasiu nie widzę już tego ogłoszenia a wczoraj jeszcze koleś zmienił w tytule z 3.0 na 2,7 ale przebieg pozostał bez zmian
A4-Tomek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemano B7 chula i cieszy B5 jest zmęczone a w w b7 czuć ta sztywność nadwozia Póki co zadowolony jestem z pracy kolegi Majkiego. Jeśli będę musiał coś robić to myślę że spokojnie mu powierze znowu auto Imbus wyglądał tak. Wyraźny szlif Ale kształt jeszcze zachowywał Wybiera się ktoś dziś na spota? Aha czyli dziś wolne od spota
H4mm3R Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemano B7 chula i cieszy B5 jest zmęczone a w w b7 czuć ta sztywność nadwozia Póki co zadowolony jestem z pracy kolegi Majkiego. Jeśli będę musiał coś robić to myślę że spokojnie mu powierze znowu auto Imbus wyglądał tak. Wyraźny szlif Ale kształt jeszcze zachowywał Wybiera się ktoś dziś na spota? Aha czyli dziś wolne od spota A jak wygląda gniazdo w wałku? Bo imbus to jedno a gniazdo drugie...
A4-Tomek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Siemano B7 chula i cieszy B5 jest zmęczone a w w b7 czuć ta sztywność nadwozia Póki co zadowolony jestem z pracy kolegi Majkiego. Jeśli będę musiał coś robić to myślę że spokojnie mu powierze znowu auto Imbus wyglądał tak. Wyraźny szlif Ale kształt jeszcze zachowywał Wybiera się ktoś dziś na spota? Aha czyli dziś wolne od spota A jak wygląda gniazdo w wałku? Bo imbus to jedno a gniazdo drugie... Podobno z nowym wałkiem nie było. Wałek starego typu (z otworami) więc podejrzewam że był jeszcze od nowości. Nowy jest już założony pełny. Mechanik twierdził że gniazda rzadko się wyrabiają, że prędzej wałek pójdzie niż gniazdo Edytowane 10 Czerwca 2016 przez A4-Tomek
H4mm3R Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemano B7 chula i cieszy B5 jest zmęczone a w w b7 czuć ta sztywność nadwozia Póki co zadowolony jestem z pracy kolegi Majkiego. Jeśli będę musiał coś robić to myślę że spokojnie mu powierze znowu auto Imbus wyglądał tak. Wyraźny szlif Ale kształt jeszcze zachowywał Wybiera się ktoś dziś na spota? Aha czyli dziś wolne od spota A jak wygląda gniazdo w wałku? Bo imbus to jedno a gniazdo drugie... Podobno z nowym wałkiem nie było. Wałek starego typu (z otworami) więc podejrzewam że był jeszcze od nowości. Nowy jest już założony pełny. Mechanik twierdził że gniazda rzadko się wyrabiają, że prędzej wałek pójdzie niż gniazdo Ten otwór jest po to żeby w serwisie można było wkręcić w niego odpowiednie narzędzie, bo jest tam gwint i go wymienić bez rozbierania dołu. To mechanik jeszcze mało widział, ale skoro gniazdo ok to można latać
A4-Tomek Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Siemano B7 chula i cieszy B5 jest zmęczone a w w b7 czuć ta sztywność nadwozia Póki co zadowolony jestem z pracy kolegi Majkiego. Jeśli będę musiał coś robić to myślę że spokojnie mu powierze znowu auto Imbus wyglądał tak. Wyraźny szlif Ale kształt jeszcze zachowywał Wybiera się ktoś dziś na spota? Aha czyli dziś wolne od spota A jak wygląda gniazdo w wałku? Bo imbus to jedno a gniazdo drugie... Podobno z nowym wałkiem nie było. Wałek starego typu (z otworami) więc podejrzewam że był jeszcze od nowości. Nowy jest już założony pełny. Mechanik twierdził że gniazda rzadko się wyrabiają, że prędzej wałek pójdzie niż gniazdo Ten otwór jest po to żeby w serwisie można było wkręcić w niego odpowiednie narzędzie, bo jest tam gwint i go wymienić bez rozbierania dołu. To mechanik jeszcze mało widział, ale skoro gniazdo ok to można latać kolega Majkiego więc ja się nie wypowiadam no mam nadzieje że to długo wytrzyma
Rekomendowane odpowiedzi